PS5'te farklı hesaptan alınan FIFA ile mevcut hesaptaki çakışma sorununa neden olur mu?

yigittheokcu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Makine teknikeri
Arkadaşlar dün bir konu açmıştım farklı hesaptan alınan oyunu başka hesaptan oynama diye. Kafama takılan şu var. Elimizde FIFA 24 var ve abimin hesabında bu. Fakat ben farklı hesaptan oynayacağım. Yani şöyle abimin x hesabındaki FIFA benim y hesabımdaki FIFA'yla çakışmaz değil mi? Demek istediğim Ultimate Team oynayacağım kendi hesabımda ve bu abimin hesabına etkilemez değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır öyle bir şey olmaz, daha önce hiç böyle bir şey duymadım da görmedim de. Bu hesap muhabbeti insanları gereksiz korkutuyor. X hesabının içini X hesabında yapılanlar etkiler, Y hesabının hiçbir etkisi yoktur.

Hayır öyle bir şey olmaz, daha önce hiç böyle bir şey duymadım da görmedim de. Bu hesap muhabbeti insanları gereksiz korkutuyor. X hesabının içini X hesabında yapılanlar etkiler, Y hesabının hiçbir etkisi yoktur.
anladım çünkü biz dijital sürümünü aldık ve aldığımız oyunların hepsi abimin hesabında olduğu için o yüzden kafama baya takıldı bu konu.

Selamlar, geçenlerde ps4 konsolum için FC24 satın almıştım. Ancak ps4'ü satıyorum. PS5'te kendi PSN hesabımla PS5 te giriş yaptıktan sonra PS5 versiyonunu ücretsiz indirebiliyorum değil mi ? Emin olmak adına burdan sormak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı