Psikoloğa gitmem gerek ama gitmek istemiyorum

kukla20

Femtopat
Katılım
14 Ağustos 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle ilk konu yazışım yanlışlıklar için kusura bakmayın. Uzun zamandır anhedoni olduğumu düşünüyorum. Yani ne cinsellik ne oyunlar ne de aktiviteler zevk veriyor. Aileme açmak istemiyorum çünkü ona para vermek yerine böyle kalayım (psikologlar gereksiz anlamda değil de sadece kendimi gereksiz hissediyorum yani benim için harcanilan para kayıp gibi geliyor).istesem de garip bir şekilde ağlayamıyorum(belkide erkek adam ağlamaz ile büyütüldüğüm içindir:D) Vaktinizi bu uzun şeyle aldığım için özür dilerim yardımınız için şimdiden teşekkürler.
 
Öncelikle ilk konu yazışım yanlışlıklar için kusura bakmayın. Uzun zamandır anhedoni olduğumu düşünüyorum. Yani ne cinsellik ne oyunlar ne de aktiviteler zevk veriyor. Aileme açmak istemiyorum çünkü ona para vermek yerine böyle kalayım (psikologlar gereksiz anlamda değil de sadece kendimi gereksiz hissediyorum yani benim için harcanilan para kayıp gibi geliyor).istesem de garip bir şekilde ağlayamıyorum(belki de erkek adam ağlamaz ile büyütüldüğüm içindir:D) vaktinizi bu uzun şeyle aldığım için özür dilerim yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Kankam ailen anlayışlı ise belki ben gittiğimde sen evdeki olayları millete anlatıyon diye azar yemiştim değişik aileler var.
 
Psikolog para tuzağıdır. Sadece aynı lafı tekrar ederler paramız çöp olmuştu bizim.
Sırf geleni gideni olsun diye gelen kişiyi över o kişiyi kendi kendisine iyi gösterir.
Psikolog dışında sizi düzgünce oturup derdinizi dinleyen başka kaç kişi var acaba?:D
 
Korkulacak bir şey yok, halam psikologdu bende gittim arkadaşına da gittim gayet rahattı.
Orada burada özellikle kırmızı forumda kendini psikolog sananlara inanmayın yeter.
 

Geri
Yukarı