Psikolojik olarak ne durumdasınız?

Aynı şekilde. Merakla sınava girmeyi ve puanımı çok merak ediyorum, puanım iyi gelirse istediğim 2 şey gerçekleşecek onun için mutlu olacağım biraz daha.
Benim de hocam bazı isteklerim var iyi puan alırsam onlar yüksek ihtimalle gerçekleşir diye düşünüyorum. Size de başarılar diliyorum.
 
Hayatım yeni yıla girmeden önce normal geçiyordu hem de kötü gidiyordu yeni yıla doğru toparlandı ve şu an güzel gidiyor planlarım var ve hayatımı düzenlemeye başladım. Ülkem hakkında çok bir şey düşünmüyorum ve dünya hakkında umutlarım var en azından psikolojik olarak beni mutlu ediyor dünyayı düşünmek -yaşamak hakkında başka ülkelerde- genel olarak psikolojik anlamda 7/10 iyi ama daha iyi olur umarım. Sizin psikolojiniz hayata bakış açınız nasıl?

8. sınıfta pandemiye girdiğimiz için okul ile çok ilgilenemedim o yüzden okulu açık liseye aldım. Ve internet de oyun ticareti ile uğraşıyorum. Türkiye hakkın da umudum yok her gün değer kaybediyoruz. Ukrayna da doğduğum için gelecekte yurt dışına gitmeyi planlıyorum. 8. sınıftan beri okula gidemediğim için çok fazla fiziksel olarak sosyalleşemedim sürekli sanal alemde arkadaşlar edindim. Ve 15 yaşın da okula gitmediğim için evde zaman geçiremiyorum o yüzden 5/10
 

Yeni konular

Geri
Yukarı