Psikolojik olarak ne durumdasınız?

Şu an; hayat hakkında, kendi yaşamınız hakkında, ülke hakkında veya dünya hakkında artık nasıl bir psikolojideyseniz, düşünceleriniz neler? Psikolojik olarak kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Kendimi bu fotoğraf ile anlatabilirim.
 

Dosya Ekleri

  • CADCAABD-7054-4542-A160-38A1AB46A772.jpeg
    CADCAABD-7054-4542-A160-38A1AB46A772.jpeg
    198,8 KB · Görüntüleme: 35
Şuan psikolojik durumumuzun pekte bir bir önemi yok bence. Gelecek yıllarda hepimiz cehennemi yaşayacağız. Bence biraz bunu düşünelim. Daha farklı pandemiler, savaşlar, küresel ısınma, artan nüfus, doğal afetler daha sayılacak pek çok felaket. Denk geldiğim dönemin ...
 
Işe girdim , maaşım falan da iyi. Ama sevdiğim bir meslek değil. Sevdiğim şeyleri yapmak için önümü kapalı hissediyorum. Kimse ile aram kötü değil. Ülke ile falan da bir sorunum yok evet ülkenin sorunları var. Ama kendi içimde mutsuz olmak yetiyor. Ailemden uzakta yalnız kalmak , sevdiğim kızdan uzakta kalmak. Bildiğim tek şey bu mesleği ölene kadar yapmak istememem* hayallerimin peşinden koşmak. Burda çok kez söyledim. Eğer hayallerimiz yoksa biz de yokuz. Eğer hayallerimiz olmayacak ise buradaki herkes mutsuz olacaktır. Umarım bir gün hepimiz hayal ettiğimiz yerde oluruz.
 
Bu aralar tüm mağazalarda %50 indirim var, oradan güzel 1-2 ufak ihtiyacımı aldığım için mutluyum ve şükür ediyorum Rabbim'e. Yani ruh halim mutlu şu anda, okul falan da yok gayet güzel.

İyiyim dediğiniz yazıyı gördüğümde resim yüklenmemişti ben de insanlar niye güldü diye düşündüm reaksiyonları görünce, fotoğraf yüklendiğinde güldüm ben de. :D
 

Geri
Yukarı