Psikolojik yardım alınır mı?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar bundan 3 ay önce duygu durumum fena sayılamayacak seviyedeydi bir şeyleri yapmak için az çok hevesim vardı ama artık ne bir şey yapıyor ne de bir şey yapabilmek için kendimde bir istek görebiliyorum. Sizce psikolojik yardım almalı mıyım?

Hocam depresyonun belirtilerinde dediğiniz durum var ama aşırı bir şekilde yaşamıyorsanız geçici ruh hali olarak yorumlanabileceğini düşünüyorum fakat aşırı ise yardım almanız gerektiğini düşünüyorum.
Eğer ailenizle beraberseniz ilk olarak onlara da bu durumu anlatın belki büyütülecek bir şey değildir.

Hocam depresyonun belirtilerinde dediğiniz durum var ama aşırı bir şekilde yaşamıyorsanız geçici ruh hali olarak yorumlanabileceğini düşünüyorum fakat aşırı ise yardım almanız gerektiğini düşünüyorum.
Eğer ailenizle beraberseniz ilk olarak onlara da bu durumu anlatın belki büyütülecek bir şey değildir.
Hocam 3 aydır ben böyleyim eskiden yazdığım koddan bile zevk alırdım izlediğim animeden vesayre ama artık ne istek ne zevk hiç alamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı