Psikolojim bozuldu

Selamlar, iyi geceler. Umarım dalga geçecekler olmaz. Toxic'lik yapacak ve dalga geçecekler gelmesin. Kaldıracak halim kalmadı artık sizlere. Başka zaman artık. Konuya dönecek olursak ben 16 yaşındayım. Lise 2 öğrencisiyim. Okulumu yeni değiştirdim. Konumuz şu ki artık önceden çok severek yaptığım şeyler dahil her şeyden sıkıldım gibi geliyor. Çok halsizim artık. Psikolojikmen çöktüm. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Her gün dışarıya arkadaşlarımla çıkıyorum ama dediğim gibi her şey boş geliyor artık. Ve bulunduğumuz yer küçük bir yer olduğundan yapacak aktive de 0. nedenini bilmediğim bir şekilde morallerim 0, her şeyden sıkıldım. Sizce nasıl eski halime dönerim? Eskiden, yani bundan 1 yıl önce çok mutlu bir insandım. Neler yapmalıyım sizce?
Müzik yapmayı deneyebilirsiniz hocam, bana iyi geliyordu.

Bende senin derdinden istiyorum. Şaka bir yana yeni hobi edin.
Örnek verebilir misin hocam?
Depresyona girmişsin. Günde en az 6 saat uyu, yeni şeylere atıl, zamanla düzelir.
Hocam günde 9 saat uyuyorum zaten.
Sanaldan yürü. Zevk alıyorsan CS:GO gibi bir oyunlarda tüm gün beraber vakit geçirebileceğin insanlar bulmaya çalış. Gruplara katıl. Başka insanlar rahatlatır.
Hocam oyun oynuyorum sıkıntı yok. Örnek veriyorum adam vuramayınca aklına geleni söylüyorlar. Böyle bir zamanımda da beni çok üzüyor. Oyundan soğuyorum direk.
Klasik ergenlik bir kız arkadaş yap geçer.
Yok demedim ki :).

Klasik ergenlik bir kız arkadaş yap geçer.
Bekliyordum bu öneriyi. Allah aşkına sevgili yapmak için yapılan sevgiliden ne hayır bekliyorsunuz? Bana bunu açıklar mısınız? Konu sahibi sevgili yapmak için yapsa zaten kişiyi sevmeyecek. 2 tarafta boşuna üzülecek. Neden böyle öneriler veriyorsunuz?

Selamlar, iyi geceler. Umarım dalga geçecekler olmaz. Toxic'lik yapacak ve dalga geçecekler gelmesin. Kaldıracak halim kalmadı artık sizlere. Başka zaman artık. Konuya dönecek olursak ben 16 yaşındayım. Lise 2 öğrencisiyim. Okulumu yeni değiştirdim. Konumuz şu ki artık önceden çok severek yaptığım şeyler dahil her şeyden sıkıldım gibi geliyor. Çok halsizim artık. Psikolojikmen çöktüm. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Her gün dışarıya arkadaşlarımla çıkıyorum ama dediğim gibi her şey boş geliyor artık. Ve bulunduğumuz yer küçük bir yer olduğundan yapacak aktive de 0. Nedenini bilmediğim bir şekilde morallerim 0, her şeyden sıkıldım. Sizce nasıl eski halime dönerim? Eskiden, yani bundan 1 yıl önce çok mutlu bir insandım. Neler yapmalıyım sizce?
Hocam kimin bozulmadıki? Bu karantina olaylarının başından beri bende böyleyim hiçbir şeyden zevk almıyorum veya eğlenemiyorum gün boyu yatmak sadece bana iyi geliyor.

Örnek verebilir misin hocam?

Hocam günde 9 saat uyuyorum zaten.

Hocam oyun oynuyorum sıkıntı yok. Örnek veriyorum adam vuramayınca aklına geleni söylüyorlar. Böyle bir zamanımda da beni çok üzüyor. Oyundan soğuyorum direk.

Yok demedim ki :).
Çıkın dolaşın hocam. Ne güzel sizi seven var & sizin sevdiğiniz var. Bu herkeste olmaz. Çıkın dışarı mis gibi havada parklara falan gidin.

Sustur direkt, o tipler aklına geleni söylemiyor direkt başka yerden konuşuyorlar. Başka oyunları dene istersen, ELO'da önemli tabi burada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı