PSN hesabım çalındı

Lightning4

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce PSN hesabım birden çalındı ve epostası değiştirildi hesaba hiçbir şekilde erişemiyorum ayrıca banka kartımdanda çekim yapıldı Türkiye'den kimseye ulaşamıyorum. Başka ülkedeki PlayStation destekler de yardım edemiyeceklerini söylüyorlar ne yapacağım bilmiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle banka kartınızı internet alışverişlerine kapatın. Hesabınıza dair herhangi bir kurtarma e-postası veya telefon numarası eklememiş miydiniz?

telefon numarası eklemiş olmam lazım ama
Eklediğinizden eminseniz PS sitesine girip ''şifremi unuttum'' kısmına basarak o yöntemle kurtarmayı deneyin, ayrıca hesabınızdan para 24 saat içinde çekildiyse hemen bankanızla iletişime geçin iade ve itiraz için. 24 saat dolduktan sonra yardım edemezler.

Eklediğinizden eminseniz PS sitesine girip ''şifremi unuttum'' kısmına basarak o yöntemle kurtarmayı deneyin, ayrıca hesabınızdan para 24 saat içinde çekildiyse hemen bankanızla iletişime geçin iade ve itiraz için. 24 saat dolduktan sonra yardım edemezler.
evet evet banka işini hallettim durun şimdi deniyim telefon numarasıyla girmeyi

onu denedim yardım edemem diyo birleşik krallığa bağlı epostaymış türkiye destek mail hesabını attı onlarda cevap vermiyo
Beklemekten başka bir çare yok gibi hocam zaten Sony Türkiye desteği geç dönüş yapıyor diye biliyorum maalesef. Kartınızı internet alışverişlerine kapattıysanız şimdilik endişe etmenize gerek yok önemli olan kısmı çözdünüz.

Deneyin hocam, eğer şifremi unuttum yöntemiyle halledemezseniz playstation.support@sony.com adresinden Sony temsilcilerine mail atarak durumu izah edin (İngilizce olarak).
yok telefon numarasıyla halledilmiyo illa eposta adresiyle yapçan diyo telefon numarası filan seçenek sunmuyo çalan adam benim psn hesabımın epostasını değiştirdiği içinde mail gelmiyo epostama benim birtane ps türk destek hattı bulmam lazım ama yok bulamıyorum

Beklemekten başka bir çare yok gibi hocam zaten Sony Türkiye desteği geç dönüş yapıyor diye biliyorum maalesef. Kartınızı internet alışverişlerine kapattıysanız şimdilik endişe etmenize gerek yok önemli olan kısmı çözdünüz.

Tamamdır teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı