bir çok satıcı ile görüştüm hesapta dikkat çekici hareketler yapmayın dediler. Birisi ise eğer sizi 1 kişi hesap saht*karlığı ile şikayet ederse hesabınız incelemeye alınır dedi. Başka türlü steam sizden sahiplik belgelerini istemez dedi. yani biraz dikkat etmek gerek. 2004 hesap aldım ama yanına boş hesap olan 2006 fln da düşünüyorum yedek için. en azından profili sadece arkadaşlara almak gerekiyor gibi. Ne kadar aldınız oyun hesabınıza çok oldu mu ?Pek alakası yok hocam, bende sizin gibi çok eskiden steam hesabı almıştım, halen sorunsuz kullanıyorum.
Birçok satıcı ile görüştüm hesapta dikkat çekici hareketler yapmayın dediler. Birisi ise eğer sizi 1 kişi hesap saht*karlığı ile şikayet ederse hesabınız incelemeye alınır dedi. Yani biraz dikkat etmek gerek. En azından profili sadece arkadaşlara almak gerekiyor gibi. Ne kadar aldınız oyun hesabınıza çok oldu mu?
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Pek dikkat çekmez hesabınız. umarım sorun yaşamazsınız.5 yıl önce aldım hesabı, hesap 2015 tarihli hesaptı aldığım da sadece Rust oyunu vardı o günden beridir kullanıyorum, Bir sürü oyun aldım, kredi, banka kartı vs şimdiye kadar sorun çıkmadı.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Pek dikkat çekmez hesabınız. Umarım sorun yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.