Tamamen sessiz bir PC Build yapıyorum Dark Power 11 850W modelini alıp yük altında gerçekten sessiz mi denemek istiyorum olay tamamen bu.
Alacağın ürünün test videolarını izlemeni öneririm.
Tamamen sessiz bir PC Build yapıyorum Dark Power 11 850W modelini alıp yük altında gerçekten sessiz mi denemek istiyorum olay tamamen bu.
Dostum her cevabında aşırılara kaçıp saçmalıyorsun. Boşver sen tavsiye falan verme.Yeteneğin varsa buyur ekle. Sağlam düzenleme şartmış.
“ALIŞVERİŞ SONRASI CAYMA HAKKI”
Aynen dediğim gibi yazmışlar ben bu PSU elektirik çekişini beğenmedim dersen aynen geri sana gönderirler. Bir kere o açılmış ürüne maddi olarak büyük zarar vereceksin. Bir daha satılamayacak. Firmaya böyle yaparsa dediğim gibi herkes alır 2 hafta takılır iade eder. Her şeyin bir usulü var.
Youtube vb. Platformlar büyük nimet yararlan derim.
Sen ve bir arkadaş var koşulsuz iade diyen. @curiousoftechDostum her cevabında aşırılara kaçıp saçmalıyorsun. Boşver sen tavsiye falan verme.
Okuman varsa gerisini okursan cevabını alacaksın. İlla denemek istiyorsan kolay gelsin.O kocaman yazdığın maddeler bak bir bakayım hangi bölümün altında yer alıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.