PSU bozulursa ne olur?

Kasanın içinden çıkan PSU. Cooler Master MWE 750 Wat 80+ Bronze V2
12V üzerinden 744W sağlıyor yetmesi gerek.
1662820235811.png

Peki sizce teknik bi sorunu var mıdır. 1900 tL olan ürünü 1100 civarına aldım emin olamıyorum. Arkadaşımla ben farklı kişilerden aldık. Onda sorunsuz çalışıyor. Eğer sorun olursa bileşenleri bozar mı
Satan kişi indirimdeyken alıp size satmış olabilir bu yüzden ucuz diye çekinmenize gerek yok, eğer ürün sıfır ise de teknik bir sorunu olma ihtimali çok düşük bu ürünler fabrikada teste sokuluyor zaten.

Satan kişi indirimdeyken alıp size satmış olabilir bu yüzden ucuz diye çekinmenize gerek yok, eğer ürün sıfır ise de teknik bir sorunu olma ihtimali çok düşük bu ürünler fabrikada teste sokuluyor zaten.
Bize sıfır gibi geldi her şey yerli yerindeydi. Ama kutusundan bi fiş çıkmıştı başka ürünler yazıyordu emil olamadım. Sizce bi sorun olur mu olursa bileşenlere zarar verir mi

Bize sıfır gibi geldi her şey yerli yerindeydi. Ama kutusundan bi fiş çıkmıştı başka ürünler yazıyordu emil olamadım. Sizce bi sorun olur mu olursa bileşenlere zarar verir mi
Verme ihtimali dediğim gibi düşük baya, şimdi güç kaynakları ve anakartlar dahil korumalı olarak üretiliyor. Çok tereddütlü iseniz bir bilgisayarcıya götürüp Powersupply Tester cihazına bağlatın.

Verme ihtimali dediğim gibi düşük baya, şimdi güç kaynakları ve anakartlar dahil korumalı olarak üretiliyor. Çok tereddütlü iseniz bir bilgisayarcıya götürüp Powersupply Tester cihazına bağlatın.
Tamamdır teşekkürler

Verme ihtimali dediğim gibi düşük bayağı, şimdi güç kaynakları ve anakartlar dahil korumalı olarak üretiliyor. Çok tereddütlü iseniz bir bilgisayarcıya götürüp Power Supply Tester cihazına bağlatın.

Hocam bir de yakınındaki en iyi yer Vatan Bilgisayar sizce orada test ettirebilir miyim?

Son düzenleme:

Yeter

Merhaba, bir aralar TD500 mesh 750 wat 1900 TL civarı idi. Ben de bir arkadaşımın aldığı görünce almıştım ama sistem toplamamıştım kenarda duruyordu, ben de o sırada para biriktiriyordum. PSU'dan emin olamadım 1900 TL olan ürünü 1140 TL'ye aldım bir sorun çıkar mı? PSU'yu güce bağladım 24 pin olan yere kablo taktım PSU'yu çalıştırdım acaba çalışıyor mu diye sorunsuz çalıştı. Yaklaşık 8 10 saat aralıksız çalıştı.

12400F RTX 3080'li bir sistem toplamayı planlıyorum. Sizce herhangi bir sorun çıkar mı? PSU da bir sorun oluşursa bileşenlerime zarar verir mi? 28000 TLmin boşa gitmesini istemiyorum. Arkadaşıma sordum cevap vermedi son 3-5 gündür DC'ye filan girmiyor.
Bir de statik elektrikten korunmak için ne yapmalıyım sistem toplarken.

PSU markası öğrenseydik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı