PSU, CPU soğutucu ve kasa önerisi

CaseyAffleck

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bu benim forumda ilk mesajım dolayısıyla herhangi bir yanlış yaparsam affola:).

Uzun süredir yaşadığım kararsızlık sonucunda aşağıdaki sistem üzerinde karar kıldım.

Bu sisteme önerebileceğiniz kasa-PSU-CPU soğutucu-monitör (monitörler hakkında çok az bilgim var-aslında her şey hakkında çok az bilgim var) varsa önerilerinizi bekliyorum henüz karar veremedim.

CPU; i7 7700k

GPU; Asus Rog Strix GTX 1060 6GB (1060'ların arasında en iyisi diye duydum, ne kadar doğru bilemem.)

Anakart; MSI z270 Gaming Plus DDR4 3866 MHz

RAM; Herhangi bir markanın 3000 MHz DDR4 8GB RAM’i

HDD; WD 1 TB 7200RPM
SSD; Herhangi bir markanın 128 GB SSD’si

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki bütçe veya herhangi bir şey söyleyemeden 24 saat ban yedim. Alt kısma bütçemi yazacağım. @Nazım Paşa

Forumu biraz inceledikten sonra 7. nesil işlemci almanın mantıksız olduğu kanısına vardım. Bu nedenle almayı planladığım sistemi aşağıya yazıyorum. Herhangi bir öneriniz veya alıp almamamı önerdiğiniz parça(lar) var ise yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgisayarı topladıktan sonra birkaç ay içerisinde 16'ya tamamlayacağım RAMi. 12 yaşımdan beri Laptop kullandığım için masaüstü ilk tecrübem olacak, kasa önerisi alabilirim. @fullmetal

Türkiye'de yaşıyorum. Almanya'dan bir arkadaşım şubat ayında buraya gelirken yanında getirecek o ekran kartını. Normalde Türkiye'den MSI 1060 6 GB alacaktım fakat bir gecede 350 TL'ye yakın zam geldi. Ben de böyle bir çözüm ürettim, sanırsam Rog Strix modeli MSI Gaminglerden daha performanslı. @Nazım Paşa

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı