PSU değişimi sonrası Ekran, klavye ve mouse çalışmıyor

RANGER06

Hectopat
Katılım
19 Mart 2018
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim Xigmatek marka PSU vardı bir gün PC'de oyun oynarken PSU bozuldu ve odanın sigortası attı tabii o anda tekrar oyuna girmek için sigortayı kaldırıp açmak için düğmeye bastım ama açılmadı ve sonra PSU'nün bozuk olduğunu anladım ve yenisini aldım. Ama bu sefer monitore görüntü gelmiyor. Klavye ve mousesun da ışıkları yanmıyor.

BIOS pilini ve RAM'lari çıkarıp silgi ile silip takıyorum. Açılıyor ama bilgisayarı kapatınca gene aynı şey oluyor. Hep aynı şeyi tekrar ediyorum.

Bir şey fark ettim, bozuk PSU'yu bağladım dışarda ve kontrol kalemiyle dokundugumda dışarı elektrik verdiğini gördüm. Benim aklıma kuzey ve güney köprülerinin bozulduğu veya yandiklari aklıma geldi. Sizin düşüncelerinizi almak istedim bir de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı