Sürekli olmuyor, videoya almayı denedim ancak bu sefer de ses çıkmadı. Dediğiniz gibi aynı prize fiş takarken çıkan ses gibi "çıt" ediyor.2 seçenek olabilir. 1. Düğmenin çıkardığı bir ses vardır ve sağa sola oynattıkça içeride bulunan sistem ses yapar, düğmeden kaynaklı normaldir.
2. Elektrik bir anda gelince ortaya çıkan ses, normal prize taktığımız zaman ortaya çıkan sestir.
Video olarak atabilir misiniz.
Bir anda gelen ses gibiyse sorun olacağını düşünmüyorum, sonuçta adaptör veya güçlü aletlerde çıkan bir ses.Sürekli olmuyor, videoya almayı denedim ancak bu sefer de ses çıkmadı. Dediğiniz gibi aynı prize fiş takarken çıkan ses gibi "çıt" ediyor.
Umarım bir sıkıntı yoktur. Güç kaynağı sonuçta.Bir anda gelen ses gibiyse sorun olacağını düşünmüyorum, sonuçta adaptör veya güçlü aletlerde çıkan bir ses.
BIOS'ta ERP Ready kapalı ise yapar. Çünkü ERP Ready kapalı olunca bilgisayar kapalı olsa dahi portlara güç gidiyor. USB vs.
Teşekkür ederim az da olsa rahatladım.Güvenlik rölesinden geliyor. Normal bir durum, korkulacak bir şey yok.
Başta görünüyor sanırım.Umarım bir sıkıntı yoktur. Güç kaynağı sonuçta.
Gigabyte B450M S2H'de var mı o özellik? Varsa nasıl aktif edebilirim BIOS'tan. Hangi sekmededir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.