Eyvallah üstad. Zaten değiştirmek için açtım boarda bağlıydı fan, hatta şu anda da bağlı.. Fanı çıkartıp harici bir adaptöre bağladım çalıştı, baya beklettim ve sorunsuz çalıştı. Daha sonrasında tekrar boarda taktım,hala takılı,çalışmıyor ne yazık ki..Merhaba , Sorun çıkartır yada çıkartmaz benim de bozuldu 6-7 ay gibi bir süre çalıştı sonra aşırı sıcaklıktan dolayı yandı eridi gitti bitti ...tavsiyem kaç cm ise bir fan al değiştir derim. İleride daha büyük masraf açar . Saygılar...
Belki boarda sokette sorun olabilir olmadı PSU nun 12 Voltundan al bağla ben öyle yaptımEyvallah üstad. Zaten değiştirmek için açtım boarda bağlıydı fan, hatta şu anda da bağlı.. Fanı çıkartıp harici bir adaptöre bağladım çalıştı, baya beklettim ve sorunsuz çalıştı. Daha sonrasında tekrar boarda taktım,hala takılı,çalışmıyor ne yazık ki..
Vallahi ne yalan söyleyeyim düşünmedim değilBelki boarda sokette sorun olabilir olmadı PSU nun 12 Voltundan al bağla ben öyle yaptımşuanda bile öyle .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.