PSU fanı çalışmaması sorun çıkartır mı?

• Konuyu başlatan volus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.607

volus

Kilopat
Daha fazla  
Eski PSU'nun bozulması nedeniyle halihazırda bulunan eskilerden bir PSU kullanayım dedim. (400 watt).
Ancak fark ettiğim kadarıyla 2 fanlı olmasına rağmen aşağıya tahliye fanı çalışmıyor.
Bu sıkıntı çıkartabilir mi?

1.jpg
3.jpg
2.jpg

Merhaba , Sorun çıkartır yada çıkartmaz benim de bozuldu 6-7 ay gibi bir süre çalıştı sonra aşırı sıcaklıktan dolayı yandı eridi gitti bitti ... :) tavsiyem kaç cm ise bir fan al değiştir derim. İleride daha büyük masraf açar . Saygılar...

Merhaba , Sorun çıkartır yada çıkartmaz benim de bozuldu 6-7 ay gibi bir süre çalıştı sonra aşırı sıcaklıktan dolayı yandı eridi gitti bitti ... :) tavsiyem kaç cm ise bir fan al değiştir derim. İleride daha büyük masraf açar . Saygılar...
Eyvallah üstad. Zaten değiştirmek için açtım boarda bağlıydı fan, hatta şu anda da bağlı.. Fanı çıkartıp harici bir adaptöre bağladım çalıştı, baya beklettim ve sorunsuz çalıştı. Daha sonrasında tekrar boarda taktım,hala takılı,çalışmıyor ne yazık ki..

Eyvallah üstad. Zaten değiştirmek için açtım boarda bağlıydı fan, hatta şu anda da bağlı.. Fanı çıkartıp harici bir adaptöre bağladım çalıştı, baya beklettim ve sorunsuz çalıştı. Daha sonrasında tekrar boarda taktım,hala takılı,çalışmıyor ne yazık ki..
Belki boarda sokette sorun olabilir olmadı PSU nun 12 Voltundan al bağla ben öyle yaptım :) şuanda bile öyle .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı