- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda mini ITX sistem toplamaya merak saldım. Fakat fiyatlari gorunce acaba micro ATX anakarti mini ITX kasaya sigdirabilir miyim diye dusundum. Thermaltake Core V1 aldim. Biraz kasayi modlayarak micro ATX anakart takmayi basardim. Fakat bu kasa bana hala buyuk gelmekteydi. Kasanin alttaki PSU kismini komple kesip yukari almaya karar verdim.
Özetle suanki montajimda CPU fani tam olarak PSU faninin ustunde durmakta. Bu da cok isinmaya sebep oldu. PSU'yu söküp fanini ters yone cevirdigimde ise sicaklik tam istedigim gibi düştü. Simdi aklima takilan olay bunun PSU'ya bir zarari olur mu? PSU'nun arkasi kasanin arkasina takili ve fani yukari bakmakta suanda.
Özetle suanki montajimda CPU fani tam olarak PSU faninin ustunde durmakta. Bu da cok isinmaya sebep oldu. PSU'yu söküp fanini ters yone cevirdigimde ise sicaklik tam istedigim gibi düştü. Simdi aklima takilan olay bunun PSU'ya bir zarari olur mu? PSU'nun arkasi kasanin arkasina takili ve fani yukari bakmakta suanda.