P PcdenAnlamayanAdam Femtopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar, ekran kartına PSU güç kablosunu taktım fakat 1 kablo fazla kaldı. Bir yere takmam mı gerekiyor, yoksa açıkta mı kalmalı?
Arkadaşlar, ekran kartına PSU güç kablosunu taktım fakat 1 kablo fazla kaldı. Bir yere takmam mı gerekiyor, yoksa açıkta mı kalmalı?
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #2 Ekran kartındaki güç girişi dolduysa diğer kablo fazlalıktır. Böyle kullanmanızda bir sakınca yok. Olur da bir gün daha güçlü bir karta geçerseniz boşta kalan kabloyu da kullanırsınız. Artı 0 Eksi
Ekran kartındaki güç girişi dolduysa diğer kablo fazlalıktır. Böyle kullanmanızda bir sakınca yok. Olur da bir gün daha güçlü bir karta geçerseniz boşta kalan kabloyu da kullanırsınız.
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 9 Ekim 2021 #3 O kabloyu takmana gerek yok kardeşim. Yani 16 pin güç beslemesi olan ekran kartları için bir kablo o. Artı 0 Eksi
O kabloyu takmana gerek yok kardeşim. Yani 16 pin güç beslemesi olan ekran kartları için bir kablo o.