PSU kablosu PC açıkken yerinden çıktı

Noxry

Centipat
Daha fazla  
Merhaba başlıktan da gördüğünüz gibi PC açıkken sadece biraz kasayı kaydırdığımda cızırtı geldi ve PC kapandı, daha sonra PC'yi öne çekip baktığımda PSU kablosu çıkmıştı kısa devre yapmış mıdır diye kabloyu geri takıp PC'yi açtım ancak PC açıldı, bir şey olmuş mudur?

Merhaba başlıktan da gördüğünüz gibi PC açıkken sadece biraz kasayı kaydırdığımda cızırtı geldi ve PC kapandı, daha sonra PC'yi öne çekip baktığımda PSU kablosu çıkmıştı kısa devre yapmış mıdır diye kabloyu geri takıp PC'yi açtım ancak PC açıldı, bir şey olmuş mudur?

Bir sıkıntı olmaz. Evde elektrik kesilmiş gibi düşünebilirsiniz.

Açıldıysa sıkıntı yokdur fakat birdaha olmamasına çok dikkat et, pc kapanmadan fişi çekme yada prizi kapatma, bu tür olaylarda elektrik aniden çok yüklü bir şekilde güç kaynağına gireceği için güç kaynağının yanması muhtemel.

Bir şey olmaz, o kabloyu sıkı oturtun, gevşek olursa soketi eritir.

Bir sıkıntı olmaz. Evde elektrik kesilmiş gibi düşünebilirsiniz.

Peki teşekkürler.

Açıldıysa sıkıntı yokdur fakat bir daha olmamasına çok dikkat et, PC kapanmadan fişi çekme ya da prizi kapatma, bu tür olaylarda elektrik aniden çok yüklü bir şekilde güç kaynağına gireceği için güç kaynağının yanması muhtemel.

Peki PC'den gelen plastik kokusu normal mi daha önceden de geliyordu da hafif yeni olduğundan şimdi biraz daha ağır bir koku gibi geldi burnuma.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı