PSU seçilmeyen hazır sistemin kendisinde mi PSU bulunur?

doruk26

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese öncelikle. Bilgisayardan anlamıyorum o yüzden bir şey soracağım. Hazır sistemlerde bir kasa buldum. Her şeyini ayarladım ama PSU seçme sekmesi yok. Sorum: Kasanın kendisinde mi var ayrı mı almam gerek? (kasanın isminde PSU ile ilgili sadece 750watt yazıyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
kasa ve içerisindeki psu kaliteli mi ? yazın isterseniz..
Çünkü hazır sistemlerde genelde giriş seviyesi ya da kötü oluyorlar.
İstiyorsanız psu sonradan değiştirirsiniz , çoğu kişi öyle diyor

teşekkür ederim, GamePower GP-750 750W nasıl?
Kötü hocam, 80+ sertifikası var ise bir süre dayanır fakat patlarsınız eğer elektrikler sürekli kesilen veyahut fazla voltaj olan bir yerde oturuyorsanız. DeepCool CC560 kasası ve PSU'su aldım 2 yılını tamamlamadan PSU gitti. Siz de gitmez ise uzun bir süre dayanır fakat bir yerden sonra değiştirmeniz gerekiyor. 80+ bronze değilse bu kesinlikle almayın bileşenlere zarar verir.

PSU bronzmuş, dediğim gibi DeepCool 2 yıl bile dayanmadı çoğul konuştuğumun farkındayım fakat marka ne olursa olsun FSP olsa bile Bronz PSU'ların sertifikasında cidden sıkıntı var. Arkadaşımın FSP'si 4 yılda iptal oldu, benim Deepcool PSU 2 yıla gitti. O yüzden giriş seviyesi alırken değiştirmeyi göz önünde bulundurarak almak lazım. Bu PSU işi Ferrari'ye Tofaş motor takmak gibi iş. Tavsiyemdir bütçe el veriyorsa Gold 80+ sertifikalı bir PSU alın. Büyük ihtimal burada birkaç kişi ile Bronz hakkında tartışacağız fakat gerçekleri söylüyorum ve deneyimlerimi. Oturduğum yer İstanbulun Avrupa yakası voltajlarda aşırı sıkıntı var, beyaz eşyanın anakartının patladığına bile şahit oldum. O derece, sertifika olması bir nevi akım koruyucunun olması demek.

Kötü hocam, 80+ sertifikası var ise bir süre dayanır fakat patlarsınız eğer elektrikler sürekli kesilen veyahut fazla voltaj olan bir yerde oturuyorsanız. DeepCool CC560 kasası ve PSU'su aldım 2 yılını tamamlamadan PSU gitti. Siz de gitmez ise uzun bir süre dayanır fakat bir yerden sonra değiştirmeniz gerekiyor. 80+ bronze değilse bu kesinlikle almayın bileşenlere zarar verir.
o tarz kasa değilde akvaryum kasa istiyorum ama yorumunuz için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı