PSU tıkırtı sesi

• Konuyu başlatan 512260
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.415
Aynı sorun ben kasayı topladığımdan beri var 2.5 yıldır. PSU fanı traktör gibi ses çıkartıyor aralıklarla. Cooler Master 600W 80+. Kasaya yalıtım yaptım o derece ses yapıyordu. PSU'nun ızgarasını söktüm, fanı elimle döndürdüm bi tıkırtı yoktu. Kasa boşta çalışırken biraz kafa şişiriyor, yükteyken tıkırtı gidiyor. Anlamadım gitti.

Gamepower markası kasanın içinden geldi.

Değiştirmeni öneririm, Gamepower PSU'lar konusunda başarılı marka değil. Tıkırtı sesi sorun olmasa bile sisteminin sağlığı için değişim öneririm.

Değiştirmeni öneririm, Gamepower PSU'lar konusunda başarılı marka değil. Tıkırtı sesi sorun olmasa bile sisteminin sağlığı için değişim öneririm.

İyi olmadığını biliyorum ama F/P olarak çok iyiydi sistem her şeyiyle. Değiştirmek değil de garantiye gönderirsem sıfır takarlar mı acaba şimdi o kadar yol gidip bırakınca bir de ses gelmedi diyip geri verirlerse ne yapıcam çok çaresizim.

İyi olmadığını biliyorum ama F/P olarak çok iyiydi sistem her şeyiyle. Değiştirmek değil de garantiye gönderirsem sıfır takarlar mı acaba şimdi o kadar yol gidip bırakınca bir de ses gelmedi diyip geri verirlerse ne yapıcam çok çaresizim.

Hiç bilmiyorum ne yaparlar ne ederler falan, istersen şansını dene ancak ben n'olur n'olmaz hazırlıklı olmanı öneririm.

Sistem ile çok F/P bir fiyata geldiyse anlayışlı olabiliriz bu durumda, ancak yine de söylemek lazım: Uzun vade için Gamepower, Rampage, Everest, Power Boost, Frisby, Hadron, Gametech ❌

Hiç bilmiyorum ne yaparlar ne ederler falan, istersen şansını dene ancak ben n'olur n'olmaz hazırlıklı olmanı öneririm.

Sistem ile çok F/P bir fiyata geldiyse anlayışlı olabiliriz bu durumda, ancak yine de söylemek lazım: Uzun vade için Gamepower, Rampage, Everest, Power Boost, Frisby, Hadron, Gametech ❌

Biraz bekleyeceğim geçmezse hafta sonu şansımı deneyeceğim, bakalım İncehesap servisi ne kadar iyi. Ayrıca oyun açıkken tiz bir ses geliyor nereden geldiğini tam anlayamadım önceden var mıydı bilmiyorum.
Psikolojim bozuldu artık bir anda noluyor bu pc ye anlayamadım.

Son düzenleme:
Psikolojim bozuldu artık bir anda ne oluyor bu PC'ye anlayamadım.

Fan sürtmesi veya coil whine var, elektrik konusunda sıkıntılı bir ses gibi gelmedi.

Benim anladığım kadarıyla psu da fan takılıyor. Onun dışında ekran kartında biraz coil whine var, çok rahatsız edici değil bildiğim kadarıyla bir sorun da teşkil etmiyor.

Performansa etki etmez coil whine, ses çıkarır.

Fan takılması biraz rahatsız edici bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı