PSU yüzünden elektrik çarpar mı?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
He iyi o zaman :)

Olsun en küçük yerden kırıcı söz olabilir.

Hocam bir şey soracağım. Şimdi diyelim ki ben bunları yerleştirdim. Fişe taktim carpilma ihtimalim var mı? Veya yangın ihtimali(yarın veya yarından sonra fişe takacağım.)Mesela herhangi bir kablo kopsa veya bir şeyler tam oturmadıysa vida eksikse yanlış takıldıysa vs yangın riski olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey soracağım. Şimdi diyelim ki ben bunları yerleştirdim. Fişe taktim carpilma ihtimalim var mı? Veya yangın ihtimali(yarın veya yarından sonra fişe takacağım.)Mesela herhangi bir kablo kopsa veya bir şeyler tam oturmadıysa vida eksikse yanlış takıldıysa vs yangın riski olur mu?

Normal renkli kablolar koptu diyelim start vermez durur öyle. Çarpılma yangın %5 korkmalık bir şey yok ben kaç PSU sökmüşümdür.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nun içinden bir şey koparmayın. Onun dışında PSU'nun içini ellemediğiniz sürece çarpılmazsınız. En kötü yanık kokusu gelir, sigorta atar. Ama bilmiyorsunuz kurcalamayın artık.

Dediklerim PSU'nun iç kısmı için değil bu arada.

PSU'nun içinden bir şey koparmayın. Onun dışında PSU'nun içini ellemediğiniz sürece çarpılmazsınız. En kötü yanık kokusu gelir, sigorta atar. Ama bilmiyorsunuz kurcalamayın artık.

Dediklerim PSU'nun iç kısmı için değil bu arada.

Sadece fanını ve etrafını siliyorum öyle kabloyu çıkarmadım. Ama bir şey olur mu? Yine de temizleyip kasayı tekrar montajlayacagim.

Bir şey olmaz da ıslak mendille silmiyorsundur ve ıslak ıslak montajlamazsın inşallah.

İlk başta sarı bezi ıslatıp suyunu sıktım(nemli oldu) şu an ıslak mendille siliyorum. Sıkıntı yaratır mı dediğim gibi? Yarin veya yarından sonra fişe takacağım.

İlk başta sarı bezi ıslatıp suyunu sıktım(nemli oldu) şu an ıslak mendille siliyorum sıkıntı yaratır mı dediğim gibi yarin veya yarından sonra fişe takacağım.

Kurumaz mi yarın veya yarından sonraya?

İlk başta sarı bezi ıslatıp suyunu sıktım(nemli oldu) şu an ıslak mendille siliyorum sıkıntı yaratır mı dediğim gibi yarin veya yarından sonra fişe takacağım
Saç kurutmayla nemi kasa dışı atın 1 gün bekleyin direk beklersen çürümeye kadar gider. yada kuru peçeteyi top halinde dola gezdir hem eğlence hem temizlik. Birde sistemi satacakmısın Kullanacakmısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı