PSU'dan ses geliyor

Bütçene göre yukarıda Aerocool önerdim. Bütçeni biraz aşıyorsan arkadaşın önerdiği NZXT markasını alabilirsin.
Aeracool iyidir eyvallah ama bir Corsair, bir MSI değildir. Adam zaten 3060 kullanıyor. 750w ı napsın? İlerde yükseltme de yapsa 600w 5060 ti a falan yetiyor. 9070xt falan almadığı sürece. Ki o kadar para bulur mu soru işareti. Heh o zaman 600w olmaz.

Bir PSU'nun kasama uyup uymayacağını nerden bileceğim? Ekstra olarak Aerocool hiç duymamıştım.
Kasam bu, PSU kasa ile geliyordu.

Bana lanet olası fakir demeniz hoş olmadı hocam.

Aeracool iyidir eyvallah ama bir Corsair, bir MSI değildir. Adam zaten 3060 kullanıyor. 750w ı napsın? İlerde yükseltme de yapsa 600w 5060 ti a falan yetiyor. 9070xt falan almadığı sürece. Ki o kadar para bulur mu soru işareti. Heh o zaman 600w olmaz.
Hocam teknobiyotik aerecool bayii ve fiyatı zaten 600W PSU ile aynı. Neden aynı fiyata 650W alsın. Mantığı nedir?

Bir PSU'nun kasama uyup uymayacağını nerden bileceğim? Ekstra olarak Aerocool hiç duymamıştım.
Kasam bu, PSU kasa ile geliyordu.
Aeracool senin psudan daha iyi. Ek olarak psu da uyumluluk ney ne değil bakmıcaksın. PSU da 2 husus var dikkat edilmesi gereken.

1 markasının iyi olması
2 bileşenlerin çektiği w a göre seçmek.

İşin çokomellisi. Sen gidip 5k da versen CW sesi çıkabilir.

Hocam teknobiyotik aerecool bayii ve fiyatı zaten 600W PSU ile aynı. Neden aynı fiyata 650W alsın. Mantığı nedir?
Hocam kaliteli marka var diyorum. 1200w olsa nolcak. 3060 la

Sonradan gelen ses ömrü tamamlıyor demişti arkadaş, öyle diyince belki bozulur aniden bir şey olur sisteme zarar verir diye tedirgin oldum yoksa sadece ses geleceğini bilsem salarım. Kulaklıktan duymuyorum ki.

Sonradan gelen ses ömrü tamamlıyor demişti arkadaş, öyle diyince belki bozulur aniden bir şey olur sisteme zarar verir diye tedirgin oldum yoksa sadece ses geleceğini bilsem salarım. Kulaklıktan duymuyorum ki.
Ya yalan öyle bir şey yok. Ömür mömür tamamlamaz PSU 2 sesten. 250w everest vardı milattan kalma. Gittim yıllarca kullandım, sattım. Bir parçası yanmaz, ağrızalanmazsa bir şey olmaz. PSU lar yıllarca çalışır.

Aeracool senin psudan daha iyi. Ek olarak psu da uyumluluk ney ne değil bakmıcaksın. PSU da 2 husus var dikkat edilmesi gereken.

1 markasının iyi olması
2 bileşenlerin çektiği w a göre seçmek.

İşin çokomellisi. Sen gidip 5k da versen CW sesi çıkabilir.

Hocam kaliteli marka var diyorum. 1200w olsa nolcak. 3060 la
Eee tamam bütçesine göre ürün önerebilirsin o zaman. Ben 750W Aerocool en iyi fiyat diye attım. Sen 650W daha kaliteli bir ürün at arkadaşa yardımın dokunsun.

Eee tamam bütçesine göre ürün önerebilirsin o zaman. Ben 750W Aerocool en iyi fiyat diye attım. Sen 650W daha kaliteli bir ürün at arkadaşa yardımın dokunsun.
Fason savunuculuğu da ülke de neye göre yapılıyor bilmiyorum. Teknik bilgi 0, arkadaşım aldı bir şey olmadı. Üstünde sucuk pişirdik bir şey olmadı. Aynen hocam.

Arkadaşlar ikinizin de yardımı dokunuyor, boşu boşuna birbirinizi iğnelemeyin.
Madem sisteme zararı olmaz, almayayım o zaman. Monitör almak istiyordum çünkü.

Yukarda 1650 tane marka yazdım. Bakabilir ordan.

Arkadaşlar ikinizin de yardımı dokunuyor, boşu boşuna birbirinizi iğnelemeyin.
Madem sisteme zararı olmaz, almayayım o zaman. Monitör almak istiyordum çünkü.
Monitör al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı