PSU'dan ses geliyor

Corsair daha kendini kanıtlamış bir firma bana göre, kalite ve güven açısından Corsair daha rahat hissettir. Eğer çok güç tüketen bir sistemi olsaydı sizinki mantıklı olabilirdi, fakat sistemine Corsair hem uygun hem bana göre daha kaliteli.

Corsair kendi güç kaynağını üreten bir firma değil ki hocam. OEM farklı firmalara güç kaynağı ürettirip etiket basıyor sadece. Ayrıca raijintek daha iyi attığınız o modelden. Markaya bakmak anlamsız.

Son düzenleme:
Corsair kendi güç kaynağını üreten bir firma değil ki hocam. OEM farklı firmalara güç kaynağı ürettirip etiket basıyor sadece. Ayrıca raijintek çok daha iyi attığınız o modelden. Markaya bakmak anlamsız.
Sizin markanız da üretmiyor, fakat zaten üretip üretmemesi çok büyük bir şey değil benim için. Kalite standartlarına göre markalar üretim yaptırıyor, zaten standartlara uymayan ürün yaptırmazlar.

Sizin markanız da üretmiyor, fakat zaten üretip üretmemesi çok büyük bir şey değil benim için. Kalite standartlarına göre markalar üretim yaptırıyor, zaten standartlara uymayan ürün yaptırmazlar.

Ben zaten söylediğim marka kendi üretiyor demedim. Oda OEM ürettiriyor. Ve Corsair'de kötü bir model değil. Demeye çalıştığım markaya bakmanız anlamsız. Modele bakmanız gerek. Hatta Raijintek'in test videosuda var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı