PTT Kargo rezilliği

kandas13

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2020
Mesajlar
303
Çözümler
2
Yer
Rio de Janeiro
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba;
Tokat'dan adıma bir cep telefonu gönderildi 2 gün önce PTT Kargo vasıtasıyla, tokat üzerinden gelse cihaz çoktan elimde olacak ve telefonsuz kalmayacaktım. Sevgili PTT Kargo ise cihazı 2 günde göndermek yerine 4-5 günde göndermeyi tercih ediyor, cihazım önce Kayseri'ye sonra da Konya'ya aktarılmış. Konya'dan Bitlis'e tatmini ne zaman gelir bu kargo?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim PTT resmi bir kurum öncelikle bunu bilmen lazım ve önceliği ürünleri çevre birimlerden toplayıp götürmek. Paraya kıyıp diğer kargolara verseydin bari. Yurtiçi denen kargo da benim 2 tane anakartımı çaldı mesela.
 
Zamanında sorun yaşadım halen de yaşıyorum. Kargoları teslimata kesinlikle çıkarmıyor bu illet firma çıkarsa bile adresi bulamadığı zaman arayıp sormak yerine direkt geri yolluyor. Aradığınız zaman ise evdeyim, getirebilir misiniz dediğiniz de uğraşamam gelip alırsınız diyor. Zamanında Quest 2 almıştım ve kargo olarak PTT'ye verilmiş, ürün bulunduğum şehirdeki PTT dağıtım yerine gelmesine rağmen alamadım. Kargoya gittim adama sordum ürünüm buraya gelmiş alabilir miyim diye adamın bana dediği şuydu; bütün kargolar burada ara bul. O kadar kargo içinde haliyle bulamadım yarın dağıtıma çıkabilir mi dedim onların bana dediği ise hayır çıkmaz yarın başka kargolar çıkacak 2 güne anca çıkar. Bir kargoyu dağıtıma çıkarmak bu kadar zor olabilir mi yahu? Gittim sabahına kendim aldım ben de. Bulunduğum şehirde yurt içi kargo/Aras kargo daha iyi iş çıkarıyor bu kargoya bulaşmamaya yemin ettim gönderen varsa da geri yollatıyorum.
 

Geri
Yukarı