PTT Kargo Rezilliği

Yurtiçi 5 günde getiriyor diye ağlayıp zırlıyordum yeminle yurtiçinin değerini anladım ya. Ulan ekran kartının servisi cumartesi günü kapalı, bilerek cumartesimi teslim edecekler benden tekrar dağıtıma çıkarma parası almak için bu allahsızlar ben anlamıyorum ki ya. Kadıköy'den Ümraniye'ye bir ekran kartı götüremiyorlar yeminle yazıklar olsun ya. Öğrenci olduğum için Anadolu yakasına geçmeye zamanım yok, Cumartesi Pazar günleri Endeks Bilişim ve PTT kapalı önüm heryerden tıkalı ya. Çaresizlik içinde olmak daha çok sinirlendiriyor insanı resmen dalga geçiyorlar ya.

Benim evde pusuda beklediğim halde bulamamışlardı beni. Benimde bankadan kartım gelecekti ve bütün çabalarımın sonucunda 2 hafta gibi kısa bir sürede teslim etmeyi başardılar. Bankadan gelen kartları şubeden falan teslim etmiyorlardı. Normal kargo olduğu zaman en kötü gider şubeden aldırtırım. Lanet olsun bu kuruma. Bizim eve kağıt bırakmışlar fakat ben kör olduğum için göremedim. SMS göndermişler hem kör hem sağır olduğum için duyup okuyamadım herhalde. Bunun başka açıklaması olamaz.
Yalnız anlatılmak isteneni vurgulayıcı dil ve konuşma üslubu tam oturmuş harika :D

PTT kargo kadar kalitesiz firma yok! Adres harfiyen doğru olmasına rağmen geçen hafta sipariş ettiğim 2 ürün, yanlış adres olarak işaretlenmiş ve iade edilmiş. Üstelik şubede bekletilmeden! Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum🤬

Bu kadar uğraşacağına şubeye git al, benim de grafik tabletim geldiğinde ailecek evdeydik bir baktık kapıya evde yoktunuz kağıdı asmışlar, arayıp evdeydik vs. dedik ama değmiyor uğraşmaya akıllanmıyorlar çünkü.
Şubeye gidip kargonu almak bile işkence. Şahsen kendim şubeye gittiğimde yarım saat kargonun nerede olduğunu aramışlardı.

antalyadan bulunduğum ile 1 gecede geldi. Tahmini 700-800 km..c.tesi alndı p.tesi geldi.
şube ile evim arası 3-5 km. p.tesi gelen ürün en son cuma günü ben gittim almaya kargom dağıtıcıdaymış aradılar şimdi bırakıyorum dedi. :) o nedenle ptt ie gelecek ise bir ürünüm çarşmba sipariş edip c.tesi gidip alıyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı