Gitmez, silene kadar kalır.Tamamdır ancak bu sefer format atınca ne olacak? MS hesabım olmadığı için kaydolmayacak, yani gidecek mi lisans?
Gitmez, silene kadar kalır.Tamamdır ancak bu sefer format atınca ne olacak? MS hesabım olmadığı için kaydolmayacak, yani gidecek mi lisans?
O sayıyı bilen yok.Eki Görüntüle 1352110
Retail olarak belirtilmiş açıklamanın en altında.
Bu tür key Microsoft hesabınızda etkinleştirilir. Hesabı girdiğiniz bilgisayarda aktivasyon gerçekleşecektir. Belli bir sayısı vardı ama hatırlayamıyorum.
Aynı anda olmadığı müddetçe bir kaynaktan silip başka bir kaynakta sınırsız bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Yani platform sınırsız ancak kullanım limiti sınırlıdır. Birinde kullanabilmek için bu lisansın o an için boşta olması ve diğer platformlar tarafından tutulmaması gerekir.
Format sonrası lisansı yeniden girmenize gerek kalmayacak. Lisansı bir kere girin ve unutun gitsin.@GCN Teşekkürler, yani istediğim zaman format atıp lisansı yeniden girebiliyorum.
Bunun için MS hesabı şart mı peki?Format sonrası lisansı yeniden girmenize gerek kalmayacak. Lisansı bir kere girin ve unutun gitsin.
Hayır.Bunun için MS hesabı şart mı peki?
Retail.
hocam yerel hesap nedir ?Hayır değilsin dostum. Yyerel hesapta da kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum![]()
Vardır yazabilirsin. Yerel hesap. MS hesabı açmadığın hesap.hocam yerel hesap nedir ?
birde ben yeni masaüstüne geçtim eskiden laptopta gömülü win10 pro single varidi
şuan pcde win10 pro deneme sürümü var bu ikisi arasında birşey yapabilirmiyim ? laptoptaki kodu bulup masaüstüne yazma şansım varmı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.