PttAVM soru-cevap bölümü nerede?

Gigabyte GT 1030

Hectopat
Merhabalar, PttAVM'den ürün ile ilgili satıcıya soru sordum. Lakin sorulan soruya verilen cevaba nereden bakacağım? Farklı bir e-alışveriş sitesinden aynı satıcıyı bulduğumda PttAVM'de sorduğum soruların cevaplandığını söyledi. Lakin e-postamı kontrol ettiğimde ne gelen var ne giden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PttAVM'den ürün ile ilgili satıcıya soru sordum. Lakin sorulan soruya verilen cevaba nereden bakacağım? Farklı bir e-alışveriş sitesinden aynı satıcıyı bulduğumda PttAVM'de sorduğum soruların cevaplandığını söyledi. Lakin e-postamı kontrol ettiğimde ne gelen var ne giden.

Bende bugün arayarak bu sorunun cevabını alabildim. Mağazaya soru sorduktan sonra çıkış yapmamamız gerekiyormuş. Vallahi hayatımda hiç böyle bir şey görmemiştim ama böyle.

Aynı sorunla karşılaştım. Google da arayınca bu konu denk geldi. Sorulan sorulara cevap verilen yeri bulamadım.Çıkış yapamama rağmen hiçbir sorunun cevabını göremedim.
G-maile geliyor olabilir mi hocam cevap. Pardon arkadaşın yazdığını görmemişim ne garip sistem.

Merhabalar, PttAVM'den ürün ile ilgili satıcıya soru sordum. Lakin sorulan soruya verilen cevaba nereden bakacağım? Farklı bir e-alışveriş sitesinden aynı satıcıyı bulduğumda PttAVM'de sorduğum soruların cevaplandığını söyledi. Lakin e-postamı kontrol ettiğimde ne gelen var ne giden.
Arkadaşlar dediğim gibi, gmaile geliyor. Profilden kişisel bilgiler kısmından mesajları e posta yoluyla almak istiyorum tikini işaretledim. 1-2 saat sonra sorduğum sorunun cevabı düştü.
1747482689749.png
1747482640124.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı