Kaspersky indiririp tam tarama yapıp silin.Arkadaşlar bilgisayarım PUADlManager:Win32/InstallCore adlı bir virüs dosyası buldu ve kaldıramıyor bilgisayarımda kasamalar oluştu.
Uygulama kaldırılamıyor diyor.
Eki Görüntüle 1642546
evet de ek olarak durduk yere hiç bir şey çalışmıyorken acayip fan sesi geliyor![]()
Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi
Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk,www.technopat.net
Bilgisayarı kontrol edebiliyor musun bu arada?
Arkadaşlar bilgisayarım PUADlManager:Win32/InstallCore adlı bir virüs dosyası buldu ve kaldıramıyor bilgisayarımda kasamalar oluştu.
Uygulama kaldırılamıyor diyor.
Eki Görüntüle 1642546
Bu bir trojan çeşidi bilgisayarı kitler ve çoğu fonksiyonu kullanamaz hale gelirsin. Aynı zamanda yapabileceği tüm zararlı faaliyetleri gerçekleştirdikten sonra bir back-door açar. Devamını ise Ransomware veya spyware uygulamalar takip eder.
Hocam sağ olunda bir şey sormak istiyorum ciddi bir şey olabilir mi diye Microsoft Edge tarayıcımda site ekleme yerinde benim eklemediğim ama eklenmiş olan bir site var Paribu cineverse diye bunu ben eklediğimi zannetmiyorum bununla ilgili bir şey olabilir mi?
Malwarebytes'in ADWCleaner'ı olacaktı. Indirin ve tarayın.Hocam sağ olunda bir şey sormak istiyorum ciddi bir şey olabilir mi diye Microsoft Edge Tarayıcımda site ekleme yerinde benim eklemediğim ama eklenmiş olan bir site var Paribu cineverse diye bunu ben eklediğimi zannetmiyorum bununla ilgili bir şey olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.