Puan Eğitim vs Doping Hafıza

Queshen

Decapat
Yer
Marseille, France
Puan eğitim diye bir firmanın reklamı çıktı bugün karşıma. Normalde Doping Hafıza alacağım lakin bu reklamdan sonra arada kaldım. Puan eğitimin sınav yayınları tarafından kurulduğunu gördüm. Fiyat farkı olarak şu anda arada 6K gibi bir fiyat var. Fiyat önemli değil ancak hangisi daha güvenilir? Ve hangisinden daha çok verim alabilirim?

Puan eğitim diye bir firmanın reklamı çıktı bugün karşıma. Normalde Doping Hafıza alacağım lakin bu reklamdan sonra arada kaldım. Puan eğitimin sınav yayınları tarafından kurulduğunu gördüm. Fiyat farkı olarak şu anda arada 6K gibi bir fiyat var. Fiyat önemli değil ancak hangisi daha güvenilir? Ve hangisinden daha çok verim alabilirim?
Sizin kararınız fakat bana göre paran ile rezil olmak gibi birşey veya bilerek kazıklandım gibi birşey. Sizin sınavlarınızda neredeyse pek etkili olmayacak iki tane animasyonlu anlatım vs. özellikli iki uygulama bence bunları almak üye olmak yerine illaki video ile çalışacaksanız EBA da dinleyin. Ayrıca bir süreden sonra sıkılıp dinlemeyeceğinize bile eminim. Çünkü bizzat ben deneyimledim asla işe yaramazlar. Genelde kendileri LGS birincisi çıkardıklarını sanarlar. Paranız varsa maddi durumunuz varsa dershaneye yazılmanızı öneririm. Asıl konu alacaksanız sınav kuruluşunun ki daha iyi olabilir.

Sizin kararınız fakat bana göre paran ile rezil olmak gibi birşey veya bilerek kazıklandım gibi birşey. Sizin sınavlarınızda neredeyse pek etkili olmayacak iki tane animasyonlu anlatım vs. özellikli iki uygulama bence bunları almak üye olmak yerine illaki video ile çalışacaksanız EBA da dinleyin. Ayrıca bir süreden sonra sıkılıp dinlemeyeceğinize bile eminim. Çünkü bizzat ben deneyimledim asla işe yaramazlar. Genelde kendileri LGS birincisi çıkardıklarını sanarlar. Paranız varsa maddi durumunuz varsa dershaneye yazılmanızı öneririm. Asıl konu alacaksanız sınav kuruluşunun ki daha iyi olabilir.
YKS için alacağım, fikirlerinizi göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim.

Sizin kararınız fakat bana göre paran ile rezil olmak gibi bir şey veya bilerek kazıklandım gibi bir şey. Sizin sınavlarınızda neredeyse pek etkili olmayacak iki tane animasyonlu anlatım vs. özellikli iki uygulama bence bunları almak üye olmak yerine illaki video ile çalışacaksanız EBA da dinleyin. Ayrıca bir süreden sonra sıkılıp dinlemeyeceğinize bile eminim. Çünkü bizzat ben deneyimledim asla işe yaramazlar. Genelde kendileri LGS birincisi çıkardıklarını sanarlar. Paranız varsa maddi durumunuz varsa dershaneye yazılmanızı öneririm. Asıl konu alacaksanız sınav kuruluşunun ki daha iyi olabilir.

Bunu diyen adam dershaneye yazıl diyor komik.

@Queshen YouTube'dan kendi dershaneni kurup kalan para ile de kaynak kitap alırsan çok daha fazla yarar sağlar. YouTube'da bunla ilgili çok içerik var, bu gibi yerlere para kaptırmayın. 10 kişiden en fazla 1-2 kişi memnundur.

İstersen ikisinide al. Sen çalışmadıkça hiçbir kişi seni dereceye sokamaz.

@Queshen YouTube'dan kendi dershaneni kurup kalan para ile de kaynak kitap alırsan çok daha fazla yarar sağlar. YouTube'da bununla ilgili çok içerik var, bu gibi yerlere para kaptırmayın. 10 kişiden en fazla 1-2 kişi memnundur.

YouTube'da soru sorabileceğim canlı eğitmen olmadığı için orayı kullanıp-kullanmama konusunda tereddütteyim.

İstersen ikisini de al. Sen çalışmadıkça hiçbir kişi seni dereceye sokamaz.

Haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı