Kranox Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Steam puanlarımı yanlışlıkla topluluğa verdim. Nasıl yaptım ben de bilmiyorum. Geri alabilir miyim? 4 bin Steam puanım gitti.
Steam puanlarımı yanlışlıkla topluluğa verdim. Nasıl yaptım ben de bilmiyorum. Geri alabilir miyim? 4 bin Steam puanım gitti.
umutkguler18 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #11 Hocam hesabınızda bir arkadaşınız vs var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Kranox Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #12 umutkguler18 dedi: Hocam hesabınızda bir arkadaşınız vs var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kimse yok bu arada ilginiz için de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
umutkguler18 dedi: Hocam hesabınızda bir arkadaşınız vs var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kimse yok bu arada ilginiz için de teşekkür ederim
umutkguler18 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #13 Kranox dedi: Hiç kimse yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma hiçbir şey gelmedi vallahi isterseniz son giriş hareketlerine bakın bir. Artı 0 Eksi
Kranox dedi: Hiç kimse yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma hiçbir şey gelmedi vallahi isterseniz son giriş hareketlerine bakın bir.
KS KS Kranox Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #14 umutkguler18 dedi: Hocam aklıma hiçbir şey gelmedi vallahi isterseniz son giriş hareketlerine bakın bir. Genişletmek için tıkla... Orada da benim cihazlarım ve konumum dışında kimse yok desteğin yanıtını beklemekten başka çare yok. Artı 0 Eksi
umutkguler18 dedi: Hocam aklıma hiçbir şey gelmedi vallahi isterseniz son giriş hareketlerine bakın bir. Genişletmek için tıkla... Orada da benim cihazlarım ve konumum dışında kimse yok desteğin yanıtını beklemekten başka çare yok.
umutkguler18 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #15 Üstüne bir bardak soğuk su için hocam puanlar gelmez ama bir inisiyatif olabilir tabii isterseniz Steam adınızı verin bakayım bir hem eklemiş olurum. Artı 0 Eksi
Üstüne bir bardak soğuk su için hocam puanlar gelmez ama bir inisiyatif olabilir tabii isterseniz Steam adınızı verin bakayım bir hem eklemiş olurum.
KS KS Kranox Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #16 umutkguler18 dedi: Üstüne bir bardak soğuk su için hocam puanlar gelmez ama bir inisiyatif olabilir tabii isterseniz Steam adınızı verin bakayım bir hem eklemiş olurum. Genişletmek için tıkla... 3 bardak içtim hemde hufftt burdaki ismim ile steamin ki aynı ama 1184883190 buyrun arkadaş kodum Artı 0 Eksi
umutkguler18 dedi: Üstüne bir bardak soğuk su için hocam puanlar gelmez ama bir inisiyatif olabilir tabii isterseniz Steam adınızı verin bakayım bir hem eklemiş olurum. Genişletmek için tıkla... 3 bardak içtim hemde hufftt burdaki ismim ile steamin ki aynı ama 1184883190 buyrun arkadaş kodum
umutkguler18 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #17 İstek attım hocam Artı 0 Eksi
KS KS Kranox Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #18 umutkguler18 dedi: İstek attım hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kabul ettim isteğinizi ve tekrar ilginiz için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
umutkguler18 dedi: İstek attım hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kabul ettim isteğinizi ve tekrar ilginiz için teşekkür ederim