PUBG 1 günlük ban yedim

İşin ilginç yanı böyle basit bir olayı bile kısa sürede banlayabiliyorlar. Ama geçen hafta arkadaşlarla girdiğimiz PUBG Mobile maçında rakip eliyle koymuş gibi bizi buldu, 4 mermide hepimizi öldürdü. Şikayet ettik, 1 haftadır işleniyor diyor.

İşin ilginç yanı böyle basit bir olayı bile kısa sürede banlayabiliyorlar. Ama geçen hafta arkadaşlarla girdiğimiz PUBG Mobile maçında rakip eliyle koymuş gibi bizi buldu, 4 mermide hepimizi öldürdü. Şikayet ettik, 1 haftadır işleniyor diyor.
O hile daha anti-hile korumasının listesine girmemiştir. Ama adamda tuhaf oynadığı için yapay zeka karar verememiştir.

Merhaba, bugün dereceli girip 1.olup ne güzel zevkli zevkli çıkmıştım geri döndüğümde de 1 günlük ban yemişim. Sekmeme makrosu değil de teklide otomatik gibi sıkma makrosu var bir tek ama oyunda sadece botlara yapıyordum zevkine arkadaşımı korkutmak için yapıyordum sadece. Tek sorum tıklama makrosu ban sebebi mi?
Ben ilgili biri olsam sınırsız ban atardım makro yüzünden.

Bot dediğine göre ya Lite ya da mobil, Steam’de bot yok diye biliyorum, 3-4 aydır girmiyorum değişmiş de olabilir. 😁
Az bile vermişler, ben olsam en az 1 hafta verirdim. 😁
steam versiyonu
Keşke şunu da söyleseydi konuyu açan arkadaş 3.parti yazılım olarak mı makro yapıyor farenin kendi makrosu mu bazı fareler kendinden makrolu oluyor
farenin kendi programı ile yaptım
Ben ilgili biri olsam sınırsız ban atardım makro yüzünden.
sekmeme makrosu değil sadece oto tıklama
Steam versiyonu.

Farenin kendi programı ile yaptım.

Sekmeme makrosu değil sadece oto tıklama.

Lütfen sadece bilen kişiler yazsın boş boş yazmayın.

Oto tıklama = macro ban sebebidir olay bitti.

Hiç PUBG oynadın mı oyunda 6X berly sprey atanlar var Full skinli 500 lvl IP gibi gidiyor hiç yukarı kalkmıyor bunlar banlanmıyorda sadece arkadaşlar arası kulandığım şey için mi ben ban yiyorum.

Ben diyorum ki makro dediğim sekmeme değil sadece otomatik sıkıyor havaya öküz gibi kalkıyor zaten dmrla tek tek dokuncağıma sol tuşa o bana daha rahat geliyor 200 metre ötedekini bile zor öldürdürsün bu makro ile.
Katılıyorum @Mysa, konuyu neden 3 ay değil de 1 gün yedim diye açmalıydınız.

Komedi tufanı.

Son düzenleme:
Hiç PUBG oynadın mı oyunda 6X berly sprey atanlar var Full skinli 500 lvl IP gibi gidiyor hiç yukarı kalkmıyor bunlar banlanmıyorda sadece arkadaşlar arası kulandığım şey için mi ben ban yiyorum.

Ben diyorum ki makro dediğim sekmeme değil sadece otomatik sıkıyor havaya öküz gibi kalkıyor zaten dmrla tek tek dokuncağıma sol tuşa o bana daha rahat geliyor 200 metre ötedekini bile zor öldürdürsün bu makro ile.
DMR ile AR hasarları aynı mı ? Kardeşim banlanmayan insanlar Anti Ban'lı çok paralar verip hile alan beyinsiz insanlar. DMR ile Spray atıyormussunuz gibi düşünün. Eşit olur mu diğer adamlarla. Haklı bir ban yemişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı