PUBG AMD Sabit Olmayan GPU Kullanımı

defuzts

Decapat
Arkadaşlar sürekli GPU kullanımı değişiyor. İstediğim FPS'i alamıyorum, yardımcı olur musunuz? Ultra ayara çekiyorum, GPU kullanımı %100 oluyor ancak ancak kenar yumuşatma doku ultra yapınca FPS düşüyor. GUP kullanımıda %70'lere kadar düşüyor. Ekran kartı AMD Radeon Vega 56. İşlemci Ryzen 5 1600.RAM 16GB 3000MHz. Yardımcı olur musunuz, ne yapmam lazım sürekli GPU %99 kullanması için.

Dosya Ekleri

• 20190515155938_1.jpg
    20190515155938_1.jpg
    286,4 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar sürekli GPU kullanımı değişiyor. İstediğim FPS'i alamıyorum, yardımcı olur musunuz? Ultra ayara çekiyorum, GPU kullanımı %100 oluyor ancak ancak kenar yumuşatma doku ultra yapınca FPS düşüyor. GUP kullanımıda %70'lere kadar düşüyor. Ekran kartı AMD Radeon Vega 56. İşlemci Ryzen 5 1600.RAM 16GB 3000MHz. Yardımcı olur musunuz, ne yapmam lazım sürekli GPU %99 kullanması için.
Benzer problemi ben de yaşıyorum. 70 mesaj kadar tartıştık zamanında çözüm aradık, bulamadık. Oyunla alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum ben.

tahminim oyunla alakası yok ancak böyle olma buna çözüm bulmamamız lazım gpu kullanımı %100 olacakki fps versin yoksa ne anladık düşük bütçeli ekran kartları alalım

Nesne sayısı farkından olabilir. "Tamamen" sistem ile alakalı bir sorun yok. Kullandığınız işlemcinin performansını bilmediğimden, işlemci ile alakalı da olabilir diyemeyeceğim. Diğer parçalar iyi gibi duruyor. Yani pek bir şey yapamazsınız. Mesela, ETS2 oyununun MP'ına girdiğimde, sadece ben varken ve ayarlar en üst seviyede iken FPS 100'ün üzerinde oluyor. Ama kişi sayısı arttığında, mesela 100 kişi olduğunda FPS 20'lere düşüyor ve ekran kartı kullanımı da düşüyor.

Belki işlemciniz bazı yerlerde ekran kartınızı besleyemiyor olabilir.

Yayıncılara bakarsan, onlar da bu sorunla karşı karşıyalar. Adam bazı yerlerde 250 FPS alırken, 80'e 90'a düştüğü yerler de oluyor.

tahminim oyunla alakası yok ancak böyle olma buna çözüm bulmamamız lazım gpu kullanımı %100 olacakki fps versin yoksa ne anladık düşük bütçeli ekran kartları alalım
Bunun sebebi oyunun tek çekirdek performansı düşük işlemcilere göre optimize edilmemesi. Ayarları yükseltirsen GPU kullanımı artacaktır ama istediğin FPS değerlerini alamayacaksın. Tek çekirdek performansı güçlü bir işlemciye geçersen sorunun çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı