PUBG: Battlegrounds Ücretsiz Oluyor

Para verdiğim ilk oyun bedava olunca benim yüz hatları 😀.
yüz hatları.PNG
 
Zaten oyunu botları getirerek ve harita seçimini kaldırarak bitirmişlerdi olan paramıza oldu.
Herkes Lite yerine normali oynamak için daha iyi bir sistem kursun ve insanların daha güzel bir sistemi olsun diye ama siz nankörler hesap soruyorsunuz(!)

Aklıma şu haber geldi anlayana.
Reis sayesinde uzun yaşıyoruz (!) 🤣

1639169660902.png
 
Bu oyunu oynayan kaldı mı ki ücretsiz oluyor? Oyunda sadece 500LVL kemik tayfa var. Yeni oyuncu yok. Botlar sunucuyu doldurmasın diye harita seçme sistemini bile kaldırdılar. Hayatımda para verdiğime en çok pişman olduğum oyun olabilir. Vuruş hissiyatı desen yok, adamı vurduğunu sadece ölünce anlayabiliyorsun. Kontrol ettiğiniz karakterin bir hissi, ağırlığı bile yok. Sanki plastik manken kontrol ediyormuşsunuz gibi. Birde karakterin yürüyüşü ve ilerlemesi sanki GTA'da tekne kullanıyormuş gibi. Sesler zaten berbat ötesi. Bir BF veya COD oyunu oynayıp tekrar bu oyuna girince ne kadar çağ dışı ve odun mekaniklere sahip olduğu anlaşılıyor. Başarısını bunca zamandır karşısına adam akıllı rakip gelememesine bağlıyorum desem doğru değil, bir sürü rakibi var ama hiç birisi bu ayarda değil. Belli bir formül tutturmuşlar, fikir güzel ama oyun çöp oğlu çöp.
 
PUBG: Battlegrounds Ücretsiz

2021 The Game Awards etkinliği sırasında Krafton tarafından PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) battle royale oyununun 12 Ocak 2022 tarihinden itibaren oynaması ücretsiz hale geleceği duyuruldu. Oyun, 2017’de Steam’de erken erişim olarak piyasaya sürülmesinden bu yana ücretliydi. Kısa sürede büyük bir hit olan oyunun karşısına birçok rakip çıktı. Fortnite gibi bu oyunlar ücretsiz olmalarının da etkisiyle kısa sürede […]

Devamı: PUBG: Battlegrounds Ücretsiz Oluyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Tam da kış indirimleri gelince almayı düşünüyordum oh beee
 

Geri
Yukarı