PUBG "Battleye Servisi Doğru Çalışmıyor" Hatası

• Konuyu başlatan Lyâi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 8.380

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, bugün eve geldiğimde bu sorunla karşılaşmaya başladım. Tam lobiye girmeden siyah ekranda ya da tam girer girmez bu hatayı veriyor: "BE Services Not Running Properly Battleye Servisi Doğru Çalışmıyor"
Battleye dosyalarını silip tekrar PUBG dosyalarının içinden yüklemeyi denedim fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan Uninstaller'e tıkla ve servisi yeniden yükle.

PC >> Program Files(x86) >> Steam >> steamapps >> common >> PUBG >> TSLGame >> Binaries >> Win64 >> Batteye
İşe yaramadı daha önce de denemiştim.
Bende de aynı hatayı veriyor. Çözümü yok gibi neredeyse. Tek yolu tekrar denemek. 3. bazen de 4. deneyişte giriyor. Hatayı çok sık vermiyor bende.
Her açmaya çalıştığımda da bu hatayı veriyor.

Batteye servisi ben GPU Tweak 2 çalıştırınca oluyor. Eğer overclock yaptıysanız sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.

Arkadaşlar çözümü buldum. Bende de aynı hatayı veriyordu, overclock yapıyordum. GPU Tweak 2 programını devre dışı bıraktım, hata ortadan kalktı. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı