PUBG Bootcamp'de kasma problemi

emın12

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Başlıkta da söylediğim gibi PUBG Bootcamp'de indikten sonra yaklaşık 40 sn süren bir kasma oluyor. Sonrasında düzeliyor. Bazen texture yüklenmiyor haliyle kasmaya sebep oluyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa sistem mi böyle? Eğer sistemin kendisi böyle ise en ucuz yoldan hangi parçaları değiştirerek giderebilirim bu sorunu? Cevaplarınızı bekliyorum.

• GTX 1050 Ti 4 GB
  • i3 8100
  • 8 GB RAM
  • 120 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
96 GB alan var dediginize gore aciklamada yazdiginiz 120'lik SSD'de degil oyun. Mekanik disk uzerinde ise disk birlestirme yapin. RAM'de eklediginizde ( internet baglantiniz asiri yavas degilse ) sorununuz cozulecektir.
SSD de olması çok fark ediyormu ki
Ram eklemesi sorunu çözebilir ama bende de 8 gb ram var böyle bir sorunla karşılaşmadım
sizin sisteminiz daha iyi demek ki
SSD de yer yok disk birleştirmesi nasıl yapılıyor
SSD de yer yok disk birleştirmesi nasıl yapılıyor

SSD'de yukleme sureleri HDD'ye gore daha hizli diyebiliriz. SSD'de 22 saniye surerken HDD'de 131 saniye surmus.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Disk birlestirme icin Bİlgisayarim'da birlestirilecek diske sag tus yapin. Ozelliklerden Araclari ve En iyi duruma getir'i secin. HDD'lerde yapin. SSD disklerde birlestirilmeye gerek olmaz.

Son düzenleme:
SSD'de yukleme sureleri HDD'ye gore daha hizli diyebiliriz. SSD'de 22 saniye surerken HDD'de 131 saniye surmus.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Disk birlestirme icin Bİlgisayarim'da birlestirilecek diske sag tus yapin. Ozelliklerden Araclari ve En iyi duruma getir'i secin. HDD'lerde yapin. SSD disklerde birlestirilmeye gerek olmaz.

SSD 2 ye bölünmüş durumda birinde yer yok diğerine ise kuramıyorum klasörü taşı dediğimde gözükmüyor,ayrıca hepsini en iyi duruma getir dedim fakat bişey değişmedi sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı