yasintezel Megapat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #1 i5 6600 işlemcili GTX 980 ekran kartlı sistemimde PUBG'de CPU-GPU kullanım değerleri bunlar. İlk inişte daha da düşüyor FPS. Darboğaz mı var acaba, sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2018
i5 6600 işlemcili GTX 980 ekran kartlı sistemimde PUBG'de CPU-GPU kullanım değerleri bunlar. İlk inişte daha da düşüyor FPS. Darboğaz mı var acaba, sorun nedir?
xontr Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 25 8 Aralık 2018 #2 Ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? oyun içerisinde ki bütün grafik ayarlarını düşüğe çekin. Artı 0 Eksi
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 8 Aralık 2018 #3 Resimden anlaşıldığı üzere darboğaz var gibi. Ayarları yükseltin belki sorun çözülebilir. Artı 0 Eksi
isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 8 Aralık 2018 #4 Öncelikle Test Server'de oynuyorsanız çok normal olaylar bunlar. Artı 0 Eksi
muhammedd Megapat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 341 Makaleler 3 Çözümler 1 9 Aralık 2018 #5 Bu Test Server olduğu için bende de aynı sorun var. Çözünürlük arttırınca ekranın sağını ve alt kısmı kesiyor. FPS'de düşüş var, ayarları ultra'ya da alsam düzelmiyor. Oyunda sorun yani. Artı 0 Eksi
Bu Test Server olduğu için bende de aynı sorun var. Çözünürlük arttırınca ekranın sağını ve alt kısmı kesiyor. FPS'de düşüş var, ayarları ultra'ya da alsam düzelmiyor. Oyunda sorun yani.
KS KS yasintezel Megapat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #6 xontr dedi: Ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? oyun içerisinde ki bütün grafik ayarlarını düşüğe çekin. Genişletmek için tıkla... Evet güncel düşüğe çektim hala aynı isabela dedi: Öncelikle Test Server'de oynuyorsanız çok normal olaylar bunlar. Genişletmek için tıkla... Normal pubg de de böyle malesef Bu da normal pubg den bir görüntü Son düzenleme: 9 Aralık 2018 Artı 0 Eksi
xontr dedi: Ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? oyun içerisinde ki bütün grafik ayarlarını düşüğe çekin. Genişletmek için tıkla... Evet güncel düşüğe çektim hala aynı isabela dedi: Öncelikle Test Server'de oynuyorsanız çok normal olaylar bunlar. Genişletmek için tıkla... Normal pubg de de böyle malesef Bu da normal pubg den bir görüntü
xontr Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 25 10 Aralık 2018 #7 yasintezel dedi: Evet güncel düşüğe çektim hala aynı Normal pubg de de böyle malesef Eki Görüntüle 350155 Bu da normal pubg den bir görüntü Genişletmek için tıkla... GFX TOOL adlı program var onu denemeni tafsiye ederim Youtube'den araştır. Artı 0 Eksi
yasintezel dedi: Evet güncel düşüğe çektim hala aynı Normal pubg de de böyle malesef Eki Görüntüle 350155 Bu da normal pubg den bir görüntü Genişletmek için tıkla... GFX TOOL adlı program var onu denemeni tafsiye ederim Youtube'den araştır.