PUBG GTX 960 İ7 4770K düşük FPS

Fuat Grapçı

Megapat
Daha fazla  
Merhaba i7 4770k işlemcim ve GTX 960 ekran kartım var. 8 GB RAM'imde olmasına rağmen mouseyi döndürdüğümde oyun kasmaya başlıyor. Oyun 240 GB SSD'ye kurulu. 136 GB boş alan var. 550 MB okuma 475 MB'de yazma değerleri var. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sıcaklık değerleri normal.

İlk önce düşük FPS derken ne kadar düşük? İkinci olarak MSI Afterburner ile oyun için görüntü paylaşır mısınız?

Bence farklı bir durumdan kaynaklı gibi geldi bana. 8 GB RAM günümüzde bir çok oyun için yeterli.
PUBG için 8GB ne yazık ki yetersiz kalıyor.

Merhaba i7 4770k işlemcim ve GTX 960 ekran kartım var. 8 GB RAM'imde olmasına rağmen mouseyi döndürdüğümde oyun kasmaya başlıyor. Oyun 240 GB SSD'ye kurulu. 136 GB boş alan var. 550 MB okuma 475 MB'de yazma değerleri var. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sıcaklık değerleri normal.
Eğer sabit dururken FPS değerin normal ise kullandığın farenin raporlama hızı en yüksek değerde ise işlemci kullanımı arttığından sürekli anlıp drop girebiliyor. Ben o tarz bir durum yaşamıştım. Rapor hızını düşürünce stabil FPS değerlerine geri dönmüştüm.

Eğer sabit dururken FPS değerin normal ise kullandığın farenin raporlama hızı en yüksek değerde ise işlemci kullanımı arttığından sürekli anlıp drop girebiliyor. Ben o tarz bir durum yaşamıştım. Rapor hızını düşürünce stabil FPS değerlerine geri dönmüştüm.
Mousem Motospeed V30.
İlk önce düşük FPS derken ne kadar düşük? İkinci olarak MSI Afterburner ile oyun için görüntü paylaşır mısınız?

PUBG için 8GB ne yazık ki yetersiz kalıyor.
FPS'im düşük değil. Anlık drop gibi birşey oluyor mouseyi döndürdüğümde. Afterburner ile oyuniçi değerimi akşama doğru yükleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı