PUBG Hala Alınır mı?

al al oynayan çok 3 sn yede oyun buluyor 1400 saatir oynuyorum zevkli oyundur kendileri oynarız

CS GO'da nasıl varsa.
600 Saatim var. Bir tane hileye denk gelmedim. Soruya gerecek olursak kesinlikle alınır. Başlarda zor gelir ama alışınca çok iyi.
Yabancılarla oynayıp dilinizi geliştirme imkanınız var ne güzel. Gelen şansı itiyorsunuz resmen. Onun dışında Discord adresleri var bir sürü.

Onlar bizim dilimizi öğrensinler Neden biz onların dinini öğrenmek için uğraşıyoruz.
Ayrıca pubg Lite ile arasında bir tane bile fark yok.
Ben neredeyse hiç Türk'e denk gelmedim ama Türk oyuncular varsa o zaman zevkli olabilir

Oyuna alışmak için en az 100 saat vermen lazım. Çünkü nerden vurdular yine deyip sinir oluyorsun.

PUBG Lite'ı oynayamıyorum ben. Bana göre aradaki mekanik farkı bayağı fazla. Mithrain'in Discord'u türklere özel. Dil konusunda bu kafayla çok yaşamazsın.

Oyunda artık herkes eski toprak olduğu için hiç eliniz alışık değilse 200 saat adam vuramazsınız ben size söyleyeyim. Onun dışında ekibiniz varsa alın ancak artık sıkmaya başladı be..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…