- Makaleler
- 2
Alınabilir. Arkadaşın yoksa yayıncıların Discord kanallarına gir orada mutlaka biriyle tanışıp oyun oynayabilirsin.
Merak etme sen, ingilizce öğrenmeden herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum.PUBG Lite'ı oynayamıyorum ben. Bana göre aradaki mekanik farkı bayağı fazla. Mithrain'in Discord'u türklere özel. Dil konusunda bu kafayla çok yaşamazsın.
Bu söylediğin 'ekmeği dolarla mı alıyoruz?' demek gibi birşey.Merak etme sen, ingilizce öğrenmeden herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum.
Sen öğrenmeye devam et.
Zaten sizin gibiler yüzünden gelişemediğimizin farkındayız. Merak etmeyin.Merak etme sen, ingilizce öğrenmeden herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum.
Sen öğrenmeye devam et.
Dolarla ne alakası var?Bu söylediğin 'ekmeği dolarla mı alıyoruz? ' Demek gibi bir şey.
Sen İngilizce öğren, hatta git en üst seviyede öğren de ülkeyi geliştir o zaman. Bize Türkçe yeter.Zaten sizin gibiler yüzünden gelişemediğimizin farkındayız. Merak etmeyin.
Dolarla ne alakası var ?
Herşeyi dolarla almıyoruz diye bir şeymi dedim ?
İngilizce öğrenmeye gerek yok dedim.
Sen ingilizce öğren hatta git en üst seviyede öğrende ülkeyi geliştir ozaman, bize türkçe yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.