PUBG Hala Alınır mı?

Hiç oynamadıysan Pubg Lite ile başlayabilirsin. Oyunun tarzını az çok anlamanızı sağlar. Oynamak isteyen Türk arkadaşlar forumlarda oyun içi takma adlarını yazıyorlar onları da ekleyebilirsiniz.

Ben ara sıra oynuyorum. Rastgele takım kurduğumuz kişilerle, iyi iletişim kurduklarımı arkadaş listeme ekliyorum. Online oldukları zaman onları takıma alıp birlikte oynayabiliyoruz. Sanırım 45 tane ekleme sınırı var.

Ben de acaba alsam mı diye geçiriyorum ama emin değilim :) Grafik olarak daha iyi olduğuna şüphe yok. Lite'dan daha farklı haritaları da mevcut. Tabi denildiği gibi Steam versiyonunda daha sağlam oyuncular olsa gerek :)

Bana göre ücretsiz bir oyuna göre Lite gerçekten çok güzel diyebilirim.

Bu söylediğin 'ekmeği dolarla mı alıyoruz? ' Demek gibi bir şey.
Dolarla ne alakası var?
Her şeyi dolarla almıyoruz diye bir şey mi dedim?
İngilizce öğrenmeye gerek yok dedim.
Zaten sizin gibiler yüzünden gelişemediğimizin farkındayız. Merak etmeyin.
Sen İngilizce öğren, hatta git en üst seviyede öğren de ülkeyi geliştir o zaman. Bize Türkçe yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolarla ne alakası var ?
Herşeyi dolarla almıyoruz diye bir şeymi dedim ?
İngilizce öğrenmeye gerek yok dedim.

Sen ingilizce öğren hatta git en üst seviyede öğrende ülkeyi geliştir ozaman, bize türkçe yeter.

Öğrenmek isteyenler için söylenen bir duruma karşı ilginiz yoksa dahil olmaya gerek var mı ? Demek ki sizi kapsamıyor bu durum. Gereksiz tartışmaya girmeye gerek var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı