Hocam siz Pubg Mobile ile Pubg'yi karıştırdınız herhalde.CS GO'da nasıl varsa.
Hocam siz Pubg Mobile ile Pubg'yi karıştırdınız herhalde.CS GO'da nasıl varsa.
Öyle olabilir. Amaaan sistem düşük olduğu için benim kafa gitti.Hocam siz Pubg Mobile ile Pubg'yi karıştırdınız herhalde.
PUBG'de de var hile. Hatta bu yüzden hapse girenler bile oldu.Hocam siz Pubg Mobile ile Pubg'yi karıştırdınız herhalde.
600 Saatim var. Bir tane hileye denk gelmedim. Soruya gerecek olursak kesinlikle alınır. Başlarda zor gelir ama alışınca çok iyi.CS GO'da nasıl varsa.
Yabancılarla oynayıp dilinizi geliştirme imkanınız var ne güzel. Gelen şansı itiyorsunuz resmen. Onun dışında Discord adresleri var bir sürü.Arkadaşın yoksa alma, ben daha önceden aldım.
Direk başladım mesela hep yabancı geliyor,
Aslında keşke Pubg mobile gibi odalar olsa orda sesli konuşsak, türklerle konuşup oynasak.
Diğer türlü arkadaşın yoksa gram zevk vermez.
Ben sıf buyüzden bıraktım.
Onlar bizim dilimizi öğrensinler Neden biz onların dinini öğrenmek için uğraşıyoruz.600 Saatim var. Bir tane hileye denk gelmedim. Soruya gerecek olursak kesinlikle alınır. Başlarda zor gelir ama alışınca çok iyi.
Yabancılarla oynayıp dilinizi geliştirme imkanınız var ne güzel. Gelen şansı itiyorsunuz resmen. Onun dışında Discord adresleri var bir sürü.
PUBG Lite'ı oynayamıyorum ben. Bana göre aradaki mekanik farkı bayağı fazla. Mithrain'in Discord'u türklere özel. Dil konusunda bu kafayla çok yaşamazsın.Onlar bizim dilimizi öğrensinler Neden biz onların dinini öğrenmek için uğraşıyoruz.
Ayrıca pubg Lite ile arasında bir tane bile fark yok.
Ben neredeyse hiç Türk'e denk gelmedim ama Türk oyuncular varsa o zaman zevkli olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.