PUBG hala oynanır mı?

CS-GO gibi sürekli oynanacak bir oyun. Battel royal furyası başladığından beri fortnite ile PUBG ayakta kaldı sadece. Bu ikisinden sonra bir çok oyun çıktı, hatta daha iyileri çıktı ancak bu ikisi devam ediyor. Yalnız ilk zamanları gibi değil, ilk zamanlar herkes oynuyordu herkesin dişine göre oyuncu vardı, şimdi iyi oyuncular var. Oynayamayanlar lite ve mobile kaçtılar. Özellikle FPP modu herkes profesyonel olmuş. Günde bir kaç el oynayayım dersen bir şey anlamazsın ya da tek başına oynuyorsan sıkılırsın.

Alma konusunda bence kesinlikle alınır ama 80-90 liraya da değmez, indirimli vakitlerde almak mantıklı.

Şu an PUBG'de skinler steamde takas edilemiyor bu durum da oyuncu sayısını etkiliyor. Şahsi fikrim bu takas olayını yakın zamanlarda tekrar açmak zorunda kalacaklar çünkü oyuncu sayısı iyice düştü.

Hem Steam versiyonun da hem de Mobile versiyonun da hileler kol geziyor. Benim bir yapım var bir oyunda hile varsa anında bırakırım oynamam. Bence hiç başlamayın oyuna. İlk başlarda seviyeniz düşük olduğu için karşınıza bol bol bot ve oyunu yeni oynayan kişiler çıkar seviyeniz yükseldikçe hileler de artmaya başlar.

Hem Steam versiyonun da hem de Mobile versiyonun da hileler kol geziyor. Benim bir yapım var bir oyunda hile varsa anında bırakırım oynamam. Bence hiç başlamayın oyuna. İlk başlarda seviyeniz düşük olduğu için karşınıza bol bol bot ve oyunu yeni oynayan kişiler çıkar seviyeniz yükseldikçe hileler de artmaya başlar.

Hileleri geçtim, bir Discord serverine giriyoruz takım arkadaşı bulmak için. Adam gerine gerine diyor ki ben makro kullanıyorum. Berbat bir hale getirdiler güzelim oyunu.

Kişiden kişiye göre değişir. Buradaki çoğu arkadaş daha doğmadan önce başladı oyun maceram ve gerçek bir oyun sevdalısıyım. PUBG benim için oyun niteliği taşımayan bir program. Fortnite bile daha oyun denebilecek bir şey olarak kalır yanında bana göre çünkü bir takım bildiğim kadarıyla crafting öğeleri içeriyor oyun. Fakat PUBG gerçek bir vakit kaybı. Dünya üstündeki bütün oyunlar birden yok olsa ve sadece PUBG kalsa bilgisayar oynamayı bırakırım.

Oynanır. CS-GO gibi yıllarca popülaritesini korur. Battle Royale tarzında hiç bir oyun PUBG'nin yerini alamadı ve farklı daha güzel yeni tarzda bir oyun çıkana kadar hala oynanır. Ben geçen sene sırf PUBG için sistem topladım ve hala geliştirmeye devam ediyorum sistemimi sırf PUBG için. Benim de zevkim bu işte. Oyun bulmuyo falan diyenler var, ben 15 saniyeden fazla beklemiyorum oyun ararken. PUBG uzun yıllar ölmez. Mekanikleri alışınca çok güzel, sen de 10 15 gün oyna antrenman yap eski oyuncularla arandaki farkı büyük oranda kapatabilirsin eğer biraz da yetenekliysen.

Zevk meselesi, bir kısım boş beleş demiş bir kısım güzel. Daha yıllarca oyananacaktır. Oynadığım ve uğruna sistem topladığım tek oyun olduğu için 300 lira olsaydı oyun fiyatı verirdim oynamak için.

Eğer gerçekte böyle oyunları seviyorsan en iyisi günde 1 saat veya 30 dakika 8vs8 arcade özelliğinde aim geliştirmek. Oyundan alacağın zevki arttırırsın. Yakın arkadaşlarınla oynamak aşırı eğlenceli oluyor.

Bence PUBG'nin en güzel olayı kutu satmak. Her hafta düşürdüğün kutuları steamda satarak zamanla bir sürü oyuna sahip olursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı