PUBG için bilgisayar toplama

Bencede boş ama konu sahibi öyle istiyor. Ben olsam 3600+ 2080S alıp 2K 144 Hz monitörde rahat rahat her oyunu oynarım. Elimizdeki 1080P 240Hz monitör olduğu için ve PUBG'de FPS mermi atış hızını etkilediğinden şuan İntel daha mantıklı. 10. nesili beklerse zaten hiçbir sorunu olmaz. İntel çekirdek arttırımına gidecek zaten. Yayında yapar kayıtta :)

Yine de aşağı yukarı bir bütçe belirlemeniz lazım. Yoksa aşağıdaki gibi 10.000 TL'i buluruz :d
Yüksek bir sistem istiyorsunuz ileriye dönük bir Anakart istemek daha mantıklı olur. PCIe 4.0 teknolojisi artık hayatımızda. O yüzden X570 Anakart alabilirseniz iyi olur. PCIe 4.0 ile de en iyi AMD olur. Bütçe uçuyor derseniz, hazır sistemlerden indirimli alırsınız fazla gelen parçaları da sıfır olarak satarsınız.

Yine de aşağı yukarı bir bütçe belirlemeniz lazım. Yoksa aşağıdaki gibi 10.000 TL'i buluruz :d
Yüksek bir sistem istiyorsunuz ileriye dönük bir Anakart istemek daha mantıklı olur. PCIe 4.0 teknolojisi artık hayatımızda. O yüzden X570 Anakart alabilirseniz iyi olur. PCIe 4.0 ile de en iyi AMD olur. Bütçe uçuyor derseniz, hazır sistemlerden indirimli alırsınız fazla gelen parçaları da sıfır olarak satarsınız.

Dostum şu anakartı önermeyin rica ediyorum. Fiyatına değmeyen bir anakart. VRM’leri kalitesiz fiyatına göre. Tomahawk’tan tek farkı Wifi bulundurması. Bunun yerine Tuf Gaming ya da Aorus Elite modelini önerin ama bunu önermeyin. Wifi olan bir model önerecekseniz de Tuf Gaming Wifi önerin.

Merhaba 1 haftalık cezadan sonra tekrar döndüm. Sistem konusunda işlemci, anakart, ekran kartında tercihlerim belli oldu.

AMD 3800X işlemci,
Gigabyte X570 auros Ultra anakart,
Gigabyte RTX 2080 Ti ekran kartı,

Bu bileşenlere uygun RAM önerisinde bulunur musunuz?

Diğer bileşenlerimde bunlar;

Cooler Master TD500 mesh RGB kasa,
High Power 750W performance GD80+Gold güç kaynağı,
Razer Kraken Tournament Edition kulaklık,
SteelSeries Rival 3 fare,

Bunlar hakkında görüşlerinizi bekliyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı