PUBG için bilgisayar toplama

Anakart: Msi B450 Gaming Plus Max
İşlemci: Amd Ryzen 5 3600X
Ram: Crucial Ballistix 2x8 3000MHz Cl15
PSU: Fsp Hydro G 850W 80+ Gold Full Modüler(2.EL)
Sistemi kurmadım. Ramleri bekliyorum.
Fazlasıyla yeterli.
Tam gaza gelmiş 25 bin lirayı yatırıcam sen çıktın :)
Dostum daha pahalı işlemci-ekran kartı kombinasyonu 1080P'de sana daha çok FPS aldırmıyacak. Sana bu durumu anlattım. Videolarla birlikte. Bizim dediğimize bakmayacaksan bizden niye tavsiye istiyorsun?

Sadece anakartı Wi-Fi alacağım bir de RAM'leri toplam 4 adet olacak şekilde alacağım gerisi kalacak en çok bana siz yardımcı oldunuz teşekkürler.
Tuf Gaming X570 Plus olabilir. Ya da Strix X570-E Gaming. Wifi kullanmanızı önermem. Oyunlarda en iyi ping değeri ve internetinizden en iyi performansı alabilmek için her zaman kablolu bağlantı yapılmalı. Yayın yapacaksanız kesinlikle kablolu bağlantı zaten. Wifi adaptörleri ekstra alınıp da takılabiliyor, sırf bir anakarta Wifi için 500 lira fazla vermek doğru değil bence. RAM olayına gelirsek attığım RAM’den bir paket daha alırsınız 4x8GB olur ama bence gereksiz masraf. 1000 lira fazladan ödemeniz gerekir bunun için. PUBG’de RAM kullanımı 10GB’ı geçmiyor.

TUF Gaming X570 PLUS olabilir. Ya da STRIX X570-E GAMING. Wi-Fi kullanmanızı önermem. Oyunlarda en iyi ping değeri ve internetinizden en iyi performansı alabilmek için her zaman kablolu bağlantı yapılmalı. Yayın yapacaksanız kesinlikle kablolu bağlantı zaten. Wi-Fi adaptörleri ekstra alınıp da takılabiliyor, sırf bir anakarta Wi-Fi için 500 lira fazla vermek doğru değil bence. RAM olayına gelirsek attığım RAM’den bir paket daha alırsınız 4x8GB olur ama bence gereksiz masraf. 1000 lira fazladan ödemeniz gerekir bunun için. PUBG’de RAM kullanımı 10GB’ı geçmiyor.

Yayın RAM yemezmi burak şahin neden terslediğini anlamadım ben zaten sizlerin dediğine göre sistemi kararlaştırdım.

Yayın RAM yemezmi burak şahin neden terslediğini anlamadım ben zaten sizlerin dediğine göre sistemi kararlaştırdım.
Yüksek ekran kartıyla 1080P'de daha çok FPS alamayacaksınız. Sebebi ise darboğaz. Daha önce 9900K-2060S attığım video ile karşılaştırabilirsiniz. DK 9:03.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sinerji.com'da oluşturduğum sistem:
Adsız.png

Ultra ayarlarda ortalama 115 FPS veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

i9 9900K ve 2080 Super'li sistem bile ortalama 129 FPS veriyor. Yani 1080P Ryzen 3800X ve 2070 Super sizin için yeterli olacaktır. He dilerseniz ekran akrtını 2080S ROG Strix de seçebilirsiniz. Ama 1080P'de oynamak için aradaki fiyat farkına değer mi? Orası tartışılır.

Son düzenleme:
Sinerji.com'da oluşturduğum sistem:
Eki Görüntüle 508835

Ultra ayarlarda ortalama 115 FPS veriyor.

i9 9900K ve 2080 Super'li sistem bile ortalama 129 FPS veriyor. Yani 1080P Ryzen 3800X ve 2070 Super sizin için yeterli olacaktır. He dilerseniz ekran akrtını 2080S ROG Strix de seçebilirsiniz. Ama 1080P'de oynamak için aradaki fiyat farkına değer mi? Orası tartışılır.

Ekran kartını çok yüksek seçmezse çok iyi FPS alır. İki ayar dışında düşükte oynuyor. Örnek: DK 2:00.

Ekran kartını çok yüksek seçmezse çok iyi FPS alır. İki ayar dışında düşükte oynuyor. Örnek: DK 2:00.

Evet o yüzden 1080P için 2070S alması daha mantıklı.

Merhaba dostlar sistemimin bir kısmını topladım kasa RAM ve kulaklık kaldı sadece yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20200314_220745.jpg
    20200314_220745.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 46
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı