PUBG ile PUBG Lite arasındaki farklar nelerdir?

Deacon St

Hectopat
Ben PUBG Lite oyuncusuyum. Çevremde ufak çaplı bir PUBG turnuvası var daha önceden normal PUBG oynamadığım için farklılıkları bilmiyorum tuş farklılığı vesaire değişik olan şeyleri yazar mısınız? Mesela num lock tuşundan otomatik koşuyorsun Lite'da g tuşundan bomba seçiyorsun. Yani zorlanır mıyım çok?

Son düzenleyen: Moderatör:
yaklaşık 5 hafta önce PUBG satın aldım daha öncesinde lite oyuncusuydum tuşlar bildiğim kadarıyla tamamen aynı 280 saatim falan var şuan pubgde. Onda da 'G' ile bombalar seçiliyor NUM LOCK ile oto koşuluyor grafik açısında gayet farklı oyun çok daha stabil ve keyifli fakat 80 90 fps bile bazen akıcı gelmiyor 120 130 üzeri fps değerlerinde oyun lite'ye göre çok daha zevkli eğer bu fps değerlerini alabilecek bilgisayarınız varsa düşünmeden Steam Pubg oynamalısın.

Vallahi ben PUBG, Pubg Lite, Emülatör Mobil, Telefondan Mobil oynadım. Ama sistemi dizmeden önce hep mobil oynadığımdan emülatör mekanikleri daha kolay geldi. Lite ve normal olanı herşeyiyle çok güzel evet fakat ben alışamadım. Lite oynayan diğerinde çokta zorluk çekmez. Loot yapma ve ateş etme mekaniklerinden dolayı zor geldi bana o yüzden emülatörden devam ediyorum. Belki de grup arkadaşları olmadan zevk vermemiştir bilemiyorum.

Ben PUBG Lite oyuncusuyum. Çevremde ufak çaplı bir PUBG turnuvası var daha önceden normal PUBG oynamadığım için farklılıkları bilmiyorum tuş farklılığı vesaire değişik olan şeyleri yazar mısınız? Mesela num lock tuşundan otomatik koşuyorsun Lite'da g tuşundan bomba seçiyorsun. Yani zorlanır mıyım çok?
Her türlü çeşidini oynayıp video çekiyorum. En zor çektiğim video PUBG için. Sat komandoları gibiler heryere pusuyorlar evin içinde oyunun sonunda bi bakmışsın adam var söverek ve korkarak oyundan çıkıyorum. Tabii bunlar rastlantılar, çok da win almışlığım var özellikle bootcamp school gibi yerler çok zor..

Her türlü çeşidini oynayıp video çekiyorum. En zor çektiğim video PUBG için. Sat komandoları gibiler heryere pusuyorlar evin içinde oyunun sonunda bi bakmışsın adam var söverek ve korkarak oyundan çıkıyorum. Tabii bunlar rastlantılar, çok da win almışlığım var özellikle bootcamp school gibi yerler çok zor..

Hocam video konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba?

3'ünüde oynadım. En iyi grafik steam verisiyonunda. Sonra Lite, sonra mobil'de. Oynanış olarak en ideali mobile, sadece şu mouse işareti mevzusuna alışmak gerekiyor. Zorluk olaraksa Lite beni steam verisiyonundan daha çok zorladı nedense. Aralarında hileye en az ihtiyaç duyulacak oyun mobile iken, en fazla hilenin olduğu yer mobil. Buna rağmen en çok adamı vurabildiğimizde mobile. Durum böyle olunca, grafik olarak steam versiyonundan kat kat daha aşağı olan mobil benim için daima önde. Zaten kimin, ne zaman nereden geleceği belli olmayan bir oyunda gereksiz yere bu kadar yüksek silah sekmesi eklemenin amacı nedir ya. Adam karşıma çıktığında sanki birisi silahı tutuyor, dur vurma abi, elini kana bulama, dermiş gibi kendine çekiyor. :)

3'ünüde oynadım. En iyi grafik steam verisiyonunda. Sonra Lite, sonra mobil'de. Oynanış olarak en ideali mobile, sadece şu mouse işareti mevzusuna alışmak gerekiyor. Zorluk olaraksa Lite beni steam verisiyonundan daha çok zorladı nedense. Aralarında hileye en az ihtiyaç duyulacak oyun mobile iken, en fazla hilenin olduğu yer mobil. Buna rağmen en çok adamı vurabildiğimizde mobile. Durum böyle olunca, grafik olarak steam versiyonundan kat kat daha aşağı olan mobil benim için daima önde. Zaten kimin, ne zaman nereden geleceği belli olmayan bir oyunda gereksiz yere bu kadar yüksek silah sekmesi eklemenin amacı nedir ya. Adam karşıma çıktığında sanki birisi silahı tutuyor, dur vurma abi, elini kana bulama, dermiş gibi kendine çekiyor. :)

Geçen farklı bir başlıkta mobile'ı seviyorum dedim diye bir arkadaşla tartıştık. :) Fakat dediğiniz gibi 3'ünü de denedim en güzeli mobile. Ben sistemi yeni dizdim. Telefondan 2 yıldır oynuyordum zaten. Mekaniklerine alıştığım için emülatörde kolay geldi. Her ne kadar emülatör çok stabil olmasa da aynı oyun mekaniklerini Lite gibi exe üzerinden mobile sürümü verseler de şu emülatör ile uğraştırmasalar ne kadar güzel olur.

Geçen farklı bir başlıkta mobile'ı seviyorum dedim diye bir arkadaşla tartıştık. :) Fakat dediğiniz gibi 3'ünü de denedim en güzeli mobile. Ben sistemi yeni dizdim. Telefondan 2 yıldır oynuyordum zaten. Mekaniklerine alıştığım için emülatörde kolay geldi. Her ne kadar emülatör çok stabil olmasa da aynı oyun mekaniklerini Lite gibi exe üzerinden mobile sürümü verseler de şu emülatör ile uğraştırmasalar ne kadar güzel olur.
Aynen, steam ile başlayan mobile belki sevmeyebilir ama olaya mobile ile başlayan da steame ısınamıyor. :) Lite aslında mobile nin pc versiyonu olmalıydı. Emülatör devre dışı bırakmalıydı. Neden mobile seviyoruz: yazılı, komutlu iletişim daha iyi. Diğerlerinde yazıyla anlaşamıyorlar ama mobile bu var. Kaldı ki arkadaşın oyuna girince sana mesaj atıyor ve sen oyunda bile olsan bunu görüyorsun,cevap verebiliyorsun. Yine ateş açıldığında ateş açılan yönü işaret etmesi özellikle kulaklıkları oyuncu ekipmanı olmayanlar için bir dengeleyici özellik gösteriyor. Yine mobile de karakter, diğer oyunlara oranla daha aktif hareket etme yeteneğine sahip. Düşmanın bulunduğu noktayı işaret atabiliyorsun yine mobile de. En önemli artısı, diğerlerindeki gibi silah tepmesi yok, çok daha az var. Bir başka artısı, gerek steamde gerekse Lite'da araçlar size hafif dokunsa bile ciddi can kaybı veya düşmeye sebep veriyor. Bu bence çok orantısız ama nedense böyle bıraktılar. Gerçekçilik ve simülasyona yakınlık açısından Steam versiyonunu öneririm. Ama diğer sebeplere bakarsak mobile daha önde. Sonuçta oyun oyunuyoruz ya gerek pc'yi gerekse kendimizi bu kadar kasmaya gerek yok. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı