PUBG İndirime Girdi!

Çöp işte çöp.
1 tane bile rapor kontrol etmeyen ve hileye çözüm bulamayan her oyun gibi bir gün onu da 7-8 yaşındaki hileci çocuklar basacak. Örneğin WolfTeam.

Yanlış anlamayın ama PUBG'de hile olayını ilk ve tek sizden duyuyorum. 2000-3000 saat oynamış insanlardan hiç duymadım daha önce.

Çöp falan değil, biraz miladı geçti ama hala oynanabilir. 500 saat civarı bir sürem var en fazla 3 ya da 4 hileye denk gelmişimdir. Bayadır oynamıyordum, bu yeni harita vesilesiyle tekrar başlarım birkaç hafta oynar bırakırım.

86 TL'lik pakedi de kesinlikle almayın derim, gidip de kozmetiğe 30 TL para vermeyin. 30 TL'ye güzel oyunlar alırsınız.

Arkadaşım klasik sözcüklerden vazgeçin. "Çöp, bitti, artık oynanmaz, hala bedava olmadı mı?" 69 TL'ye almıştım. Halen ara sıra oynuyorum. Sen sıkılmış olabilirsin. Bu çöp olduğu anlamına gelmiyor. Steam'de halen 1 milyonun üzerinde oyuncu oynuyor. Sen sıkıldın ve bıktın diye mi çöp oluyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı