PUBG İndirime Girdi!

Artık oynanmaz, çöp vs. gibi boş yorum yapacağınıza daha düzgün bir dil ile beğenmediğiniz yönlerini yazıp mantıklı yorum atın, başarabilirsiniz diye düşünüyorum. :kararsız: Almayı düşünenlere veya oyun hakkında bir fikri olmayanlara yardımcı olmanın yakınından bile geçmiyorsunuz.

Siz beğenmiyorsunuz ya da oynamıyorsunuz diye çöp ve kötü bir oyun olacak hali yok, hala deli gibi oynanıyor. Zevk almasını bilene gayet kaliteli. ;)
 
Bu oyundan hala para kazanmak mümkün mü? Bence 50 TL yatırıp ilerde hiçbir oyuna para vermemek çok mantıklı.
Artık para kazanılması mümkün değil. Yani şansın yüksekse haftada en pahalı kutudan 2 tane satsan 6 lira kazanırsın.

Zaten para kazanmak için oynamıyorsun sonradan, oyun çok sarıyor.
Oyunu beğenmeyenler kolsuzlar, oynamasını beceremiyorlar. Çok zor bir oyun çünkü. Öyle önüme gelene sıkayım diyemiyorsun. Gerçekten zor bir oyun. Pro seviyeye gelmek için 2-3k saat gerektiriyor.. Genelde herkes +100 saatlerde adam vurmaya başlıyor, +300 saatlerde takımla birinci olabiliyor anca.

Ben bile 500 saat oynadım, çok zorlanıyorum hala. Çok iyi oyuncular var çünkü. Stratejik davranmak gerekiyor, her gördüğüne sıkarsanız o iş yaş. Arkadan adam geleceğini düşünüp, yeni alana göre hareket etmek gerekiyor. Her gördüğü adama sıkacak kadar pro olanlar zaten her gördüğü adamı neredeyse tek mermide vuran adamlar.

Oyun hala alınır mı diye soruyorsan şuan oynanacak en iyi Battle Royale oyunu kesinlikle. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Yerini ne Cod ne de Fortnayt doldurabilir. Eminim ki diğer Battle Royale oyunlar gibi de sönmeyecektir, yeni harita çıkartmaları ve FPS sorunlarını iyileştirmeleri eldeki oyuncuları tutmaya yetecektir. Arkadaşlarımla şuan girdiğim bir LOL var, bir de PUBG var. Yani diğer oyunların yüzüne bakamaz oldum şu oyun yüzünden. Tabi arkadaşın yoksa PUBG eğlenceli olmayacaktır, öğrenme süresi uzun dediğim gibi. Öğrenene kadar atladığın gibi öleceğin çok olacak, yanlış yerlere atlayacaksın, sürekli koşmak zorunda kalacaksın çok kötü loot ile, alana girer girmez ölmen de cabası :D Yani al, arkadaşlarınla gir ki ben 2 samimi güzel insanla tanıştım bu oyun sayesinde. Neredeyse her gün oyuna girdiğim insanlar oldular.

Benden bu kadar, dene bak derim bi.
 
Çöp işte çöp.
1 tane bile rapor kontrol etmeyen ve hileye çözüm bulamayan her oyun gibi bir gün onu da 7-8 yaşındaki hileci çocuklar basacak. Örneğin WolfTeam.
Çöp işte çöp.
1 tane bile rapor kontrol etmeyen ve hileye çözüm bulamayan her oyun gibi bir gün onu da 7-8 yaşındaki hileci çocuklar basacak. Örneğin WolfTeam.
Bence bilmeden yorum yapıyorsunuz. 700'ü aşkın saatim var. Özellikle son 3 ayda bir tane bile hileye rastlamadım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı