PUBG intro kasma

Alp Demir

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemim imzadaki gibidir. PUBG oyuna girerken açılan intro kasa kasa geçiyor oradayken FPS 3E iniyor 500'lere çıkıyor 6'ya düşüyor falan. Bu sizde de öyle mi? Önceden de böyleydi temiz kurulumdan sonra da aynısı. Aklıma gelen şey RAM'in 8 GB olduğundan tam yüke girmesi ve kullanımı aşması. Oyunda sıkıntı yok gayet akıcı ve almam gereken FPS'yi alıyorum ama kafama takıldı işte. Ve son olarak CS:GO'daki introyu kaldırdığımız gibi PUBG'de de introyu kaldırabilir miyiz?

Merhaba arkadaşlar, sistemim imzadaki gibidir. PUBG oyuna girerken açılan intro kasa kasa geçiyor oradayken FPS 3E iniyor 500'lere çıkıyor 6'ya düşüyor falan. Bu sizde de öyle mi? Önceden de böyleydi temiz kurulumdan sonra da aynısı. Aklıma gelen şey RAM'in 8 GB olduğundan tam yüke girmesi ve kullanımı aşması. Oyunda sıkıntı yok gayet akıcı ve almam gereken FPS'yi alıyorum ama kafama takıldı işte. Ve son olarak CS:GO'daki introyu kaldırdığımız gibi PUBG'de de introyu kaldırabilir miyiz?
Kaldıramazsınız ama rami 16 yapınız mümkünse.

Ben introyu hiç görmeden giriyorum anlamış değilim. Pubg kaç yıldır bu bugları hala gideremediyse birşey demiyorum. Ayrıca alışın PUBG hileleri ile indirimden reklamlarla yeniden müşteri çekiyor. Hadi hayırlısı 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı