PUBG kaldıran 500 TL tablet önerisi

500 TL tablet arıyorum PUBG oynamak için. Bütçemiz çok fazla yok, bir asgari ücret ile geçiniyoruz. 500 TL'ye PUBG kaldıran güzel bir tablet arıyorum.

Hocam bence Android bir tablet alıp PUBG Mobile ya da PUBG Mobile Lite kurmanız daha mantıklı. 500 ₺´ye PUBG kaldıran Windows tablet bulabileceğinizi sanmıyorum.
 
bende laptop var pubg mobile dropla oynayabiliyorum ama ben emülatör sevmiyorum. telefondan oynuyordum 6 parmağa geçeceğim telefon ekranında 6 parmak zor oynandığı için tablet düşünüyorum. ve pc toplıcak para olsa ben ipad alırım....
 
Hocam yanlış anlamayın ama 2.el almayıp 500'e pubg oynatacak tablet bulmak zor. 2. el inceleyip yada yanınızda bir bilenle gidip alırsanız memnun kalırsınız. İstediğiniz şey çok ütopik kaçıyor artık, 500'e zaten sıfır düzgün elektronik bir makine almak zor. O olmaz, emülatör olmaz bu olmaz deyip size 500'e kimse burada tablet yaratamaz size. Bu fiyata en performanslı cihaz 2.el ipad artık ya beğenin yada daha fazla tavsiye beklemeyin. Herkes aynı şeyleri yazıyor zaten, biraz mantıkla hangi cihazları almanız gerektiğini anlayabilirsiniz.
 
Hocam yanlış anlamayın ama 2.el almayıp 500'e pubg oynatacak tablet bulmak zor. 2. el inceleyip yada yanınızda bir bilenle gidip alırsanız memnun kalırsınız. İstediğiniz şey çok ütopik kaçıyor artık, 500'e zaten sıfır düzgün elektronik bir makine almak zor.
500e zor olduğunu biliyorum. maddi durumumuz kötü olduğnudan dolayı ucuz alıroyum tanıdığım bilgisayarcılar falan var yani onlara sordum 500 tl pubg kaldırcak düşük ayrlarda bulabilirsin dedi. nadir bir şekilde küçük donmalar olur dedi...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı