PUBG Lite "Çalışıyor"da Kalıyor

polatofknk

Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.

Beyler bende aynı hatayı yaşadım kendim deneyerek bir çözüm buldum umarım işinize yarar

''C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client'' den ''PUBGLite'' den açın oyunu biraz bekleyin siyah ekran veriyor sonra pubg yazısında duruyor bir zaman sonra bende hata verdi sonra kendi hesabınızla pubglite ye giriş yapın yaptıktan sonra dediğim yerden tekrar oyunu açın biraz bekleyin busefer asıl istediğimiz hatayı veriyor bununda çözümü oyunu silip en baştan siteden indirmek indirip direk hiçbirşeyi değiştirmeden kurun tekrar pubg oyun içinden indirdikten sonra sorun çözülmüş oluyor

Son olarak bu indirme işlemini bazı pc lerde yapmaya bilir Windows Defenderden dolayı onuda Denetim masasından sistem ve güvenliğe girin güvenlik duvarına tıklayın oradan kapatın hepsini öyle kurun

İşin garip tarafı eşimin hesabı ile giriyor. Kendi hesabım ile sizdeki gibi sorun yaratıyor. Oyun arka planda çakılı kalıyor. Acaba Türkiye de açılmadığı zamanda vpn ile kendi üyeliğim aracılı ile bağlanıp ülke dışından indirmeye çalışmıştım, sorun bundan olabilir mi ?

sanmıyorum. çünkü ben oyunu türkiye serverine gelince kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…