Çözüldü PUBG Lite "Çalışıyor"da Kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer Ünaldı

Kilopat
Daha fazla  
PUBG Lite'a sorunsuz giriyordum şu ana kadar, bugün bir güncelleme getirmişler onu yaptım arkasından bir daha oyuna giremedim. İstemci başlata tıklıyorum, çalışıyor yazıyor ama oyuna girmiyor.
403 forbidden nginx/1.15.9 bu hatayı veriyor. Acaba bilen birileri yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

Çözüm
PUBG Lite sağ tık dosya konumu aç Client'in içine gir. Ucsvc dosyasını masaüstüne gönder sonra üstten bulunduğun yerin adres yolunu kopyala şu verdiğim yolun başına yapıştır.
Litepclobby -lobbyurl=https://lpcprod-live-front.playbattlegrounds.com/index.html -nosplash -nothreadtimeout yapıştırdıktan sonra hepsini kopyala masaüstüne gönderdiğin ucsvc dosyasının özelliklerine girip hedef yazan yere hepsini yapıştır. Uygula de çık sonra normal istemciyi başlat çalışıyor. Yazdıktan sonra oluşturduğumuz ucsvc dosyasını aç oyuna giriyorsunö karışık gibi ama çok basit inan.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı