polatofknk
Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.
Yine olmadı delirmek üzereyimÇözümü biraz önce farklı bir konuda paylaştım.
Çözümü yazıyorum çok basit bizzat tarafımca denendi ve çözüldü. Oyunun bulunduğu yola ulaşmak için kısa yoldan masaüstündeki launcher'a sağ tıklayıp dosya konumuna git derseniz oyunun kurulu olduğu yere gelirsiniz.
- C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\Engine içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
- C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\ShadowTrackerExtra içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
- Launcher'a gelip başlat butonunun hemen sağındaki kontrol et & onar butonuna tıklıyoruz ve dosyaların tekrardan inmesini ve işlemin tamamlanmasını bekliyoruz. İşlem bu kadar başlata basıp oyunu oynayabilirsiniz.
Oturumu kapatıp açmayı dener misin? Aynı olayı bende yaşadım ve oturumu kapatıp açtığımda düzeldi.Yine olmadı delirmek üzereyim![]()
Denemiştim. o da olmadıOturumu kapatıp açmayı dener misin? Aynı olayı bende yaşadım ve oturumu kapatıp açtığımda düzeldi.
Herhangi virüs programı kullanıyorsan, devredışı bırakıp tekrar dener misin?Denemiştim. o da olmadı
Webroot SecureAnywhere kullanıyorum kapattım ve çözüm olmadıHerhangi virüs programı kullanıyorsan, devredışı bırakıp tekrar dener misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.