PUBG Lite "Çalışıyor"da Kalıyor

polatofknk

Decapat
Arkadaşlar PUBG Lite'da Başlat'a basıyorum, çalışıyor diyor, sonra tekrardan 'Başlat' butonu geliyor. Sildim yükledim olmadı. Lütfen yardım edin, çıldırıcam ya.

Ekran Alıntısı.PNG

ya arkadaşlar aynı sorun bende de var hayatımda daha saçma bir şey görmedim :) yok mu cevabını bilen ? böyle bir platform da bunun cevabı çıkması lazım. kapatıp açın düzelir yazan var :D arayüz de çalışıyor gösteriyor oyunu ama ekrana hiçbir şey gelmiyor oyun çalışmıyor yani.

Çözümü biraz önce farklı bir konuda paylaştım.
Çözümü yazıyorum çok basit bizzat tarafımca denendi ve çözüldü. Oyunun bulunduğu yola ulaşmak için kısa yoldan masaüstündeki launcher'a sağ tıklayıp dosya konumuna git derseniz oyunun kurulu olduğu yere gelirsiniz.

1. C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\Engine içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
  2. C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\ShadowTrackerExtra içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
  3. Launcher'a gelip başlat butonunun hemen sağındaki kontrol et & onar butonuna tıklıyoruz ve dosyaların tekrardan inmesini ve işlemin tamamlanmasını bekliyoruz. İşlem bu kadar başlata basıp oyunu oynayabilirsiniz.

Çözümü biraz önce farklı bir konuda paylaştım.
Çözümü yazıyorum çok basit bizzat tarafımca denendi ve çözüldü. Oyunun bulunduğu yola ulaşmak için kısa yoldan masaüstündeki launcher'a sağ tıklayıp dosya konumuna git derseniz oyunun kurulu olduğu yere gelirsiniz.

1. C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\Engine içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
  2. C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\ShadowTrackerExtra içindeki Binaries klasörünü siliyoruz.
  3. Launcher'a gelip başlat butonunun hemen sağındaki kontrol et & onar butonuna tıklıyoruz ve dosyaların tekrardan inmesini ve işlemin tamamlanmasını bekliyoruz. İşlem bu kadar başlata basıp oyunu oynayabilirsiniz.
Yine olmadı delirmek üzereyim 😭😭😭

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı